### TOPP 10: Mest leste artikler i 2016
*
[](http://gjoerdetselv.com/verktoy/unnga-a-treffe-skjulte-kabler-og-ledninger-nar-du-borer)

### [1. Unngå å treffe skjulte kabler](/verktoy/unnga-a-treffe-skjulte-kabler-og-ledninger-nar-du-borer) Det kan bli dyrt, hvis bormaskinen treffer et vannrør eller en ledning. Få en multidetektor med Gjør Det Selv, og finn de skjulte installasjonene.
[](http://gjoerdetselv.com/hage/solide-og-praktiske-blomsterkasser)
### [2. Solide og praktiske blomsterkasser](/hage/solide-og-praktiske-blomsterkasser) Se hvor lett det er å lage blomsterkasser, og hvordan du kan bruke slike materialer som ofte ligger igjen etter andre prosjekter.
[](http://gjoerdetselv.com/bygninger/garasje/bygg-en-flott-dobbeltgarasje-paa-3-dager)
### [3. Bygg en garasje på 3 dager!](/bygninger/garasje/bygg-en-flott-dobbeltgarasje-paa-3-dager) Ideen er genial: Du bestiller garasjen i ønsket størrelse, og får alle deler kappet og pakket. Det eneste du skal gjøre, er å sette sammen puslespillet.
[](http://gjoerdetselv.com/overbygd-terrasse/overbygd-terrasse-slik-bygger-du-den-selv-gjoer-det-selv)
### [4. 3 TIPS: Flotte overbygde terrasser](/overbygd-terrasse/overbygd-terrasse-slik-bygger-du-den-selv-gjoer-det-selv) En overbygd terrasse gir ly varme og le. Her er tre tips til overbygde terrasser du kan lage selv: Den raske, den utfordrende og den ambisiøse!
[](http://gjoerdetselv.com/terrasse/putekasse-i-toppklasse)
### [5. Lag en putekasse i TOPPKLASSE](/terrasse/putekasse-i-toppklasse) Er du lei av å bruke penger på putekasser som ikke holder? Lag da din egen i toppkvalitet. Du får den som du vil – og det er både enkelt og billig!
[](http://gjoerdetselv.com/terrasse/kompositterrasse-bygg-en-terrasse-av-kompositt)
### [6. Bygg terrassen med kompositt!](/terrasse/kompositterrasse-bygg-en-terrasse-av-kompositt) Hvis du bygger terrassen av kompositt, får du en terrasse som holder en evighet – uten at du trenger å vedlikeholde den. Her viser vi hvordan det gjøres.
[](http://gjoerdetselv.com/energisparing/nye-vaapen-i-kampen-mot-tyven)
### [7. Stopp tyven med en stikkontakt!](/energisparing/nye-vaapen-i-kampen-mot-tyven) Se her hvordan en smart stikkontakt kan få innbruddstyven til å styre utenom nettopp ditt hus når du er ute.
[](http://gjoerdetselv.com/verktoey/elektrisk-sag/kapp-og-gjaersag/kapp-gjaersag-vi-tester-aatte-modeller)
### [8. Hvilken kapp-/gjærsag er best?](/verktoy/elektrisk-sag/kapp-og-gjarsag/test-av-kapp-gjarsager) En kapp-/gjærsag er en genial oppfinnelse til nøyaktig kapping. Vi har testet åtte populære modeller – her kan du se hvilken som vant testen.
[](http://gjoerdetselv.com/energisparing/varme/gulvvarme/gulvvarme-4-typer-gulvvarme-paa-faa-millimeter)
### [9. 4 typer gulvvarme på få millimeter](/energisparing/varme/gulvvarme/gulvvarme-4-typer-gulvvarme-pa-fa-millimeter) Kan du heve gulvet bare én centimeter ekstra, kan du også få plass til å varme det opp. Her får du fire tips til millimetertynn gulvvarme.  
[](http://gjoerdetselv.com/terrasse/terrasse-lesernes-beste-detaljer-til-terrassen)
### [10. 7 TIPS: Få enda mer ut av terrassen](/terrasse/terrasse-lesernes-beste-detaljer-til-terrassen) Det skjuler seg noe under denne terrassen. Se den smarte detaljen – og alle de andre flotte terrasseideene fra Gjør Det Selvs lesere.