Bedre byggeveiledninger med 3D

Vi har gjort de beste byggeveiledningene våre enda bedre, og utstyrt dem med 3D-modeller du kan vri og vende. Det betyr at du kan zoome helt inn og se alle vanskelige detaljer før du begynner å bygge. Prøv dem her!

Med 3D-modellene kan du enkelt zoome inn, dreie modellene og vende dem rundt – og det beste av alt er at du kan bruke både en mobiltelefon, nettbrett og en vanlif datamaskin. Bare åpne en 3D-modell, og deretter kan du svinge den rundt med fingrene på mobilskjermen eller musen på datamaskinen.

Prøv 3D nå - trykk eller klikk på modellen!

3D-modell: Bygg selv arkitekttegnet utebod
3D-modell

Arkitekttegnet bod

Vend og vri på den arkitekttegnede boden og zoom inn på detaljene.

Åpne 3D-modellen
3D-modell: Her får du oppskriften på både Adirondack-stol og skammel.
3D-modell

Amerikansk dekkstol

Sitter du med byggeveiledningen og er i tvil om hvilken vei buen på ryggstøtten skal vende, så prøv å trykke eller klikke på denne 3D-modellen. Dermed kan du zoome inn og se det selv.

Åpne 3D-modellen
3D-modell

Unngå at terrassen svikter

Vil du være helt sikker på at terrassen ikke svikter når du går på den, så gi sammenføyningene mellom stolper og bjelker noen bulldog-skiver. Ja, det høres jo enkelt ut, men hvis du ikke aner hvor den skal sitte, så åpne denne 3D-modellen og se det med egne øyne.

Åpne 3D-modellen
Seilduk: Legg merke til den øverste, fine tappen – og pass på at den ikke knekker!
3D-modell

Flotte treskjøter til takoverbygget

Du kan selvfølgelig velge bare å skru sammen stolper og sviller med lange skruer når du lager et takoverbygg. Men du kan også gjøre det litt lekrere. For eksempel med flotte tapp-skjøter og utstemminger. Klikk på denne 3D-modellen, vend den rundt og zoom inn på de flotte skjøtene. Akkurat her er en 3D-modell virkelig en nyttig hjelp til å forstå prinsippene.

Åpne 3D-modellen
 • Med et abonnement på Gjør Det Selv får du tilgang til alle våre unike 3D-modeller.
 • Med 3D-modellene får du en oversiktlig innsikt til byggeteknikker, komplekse sammenføyninger, oppbygginger og mye mer.
 • 3D-modellene gir deg muligheten til å komme helt tett på de enkelte detaljene, og du kan vri og vende modellene akkurat som du vil.
 • Mer enn 400 modeller du kan vri og vende.
 • Du finner 3D-modellene i bunnen av byggeveiledningene.

Kom i gang nå - 1 måneds tilgang for kr 9:

Se det i 3D før du bygger

Vri og zoom

Helt tett på detaljene

1 måneds tilgang for kr 9:

Du får mye mer enn 3D-modeller ...

... når du er abonnent hos Gjør Det Selv. Du får nemlig også tilgang til over 1000 byggeveiledninger til alle tenkelige prosjekter i hus og hage.

Dette får du i en byggeveiledning:

Vanskelighetsgrad, pris og tidsforbruk er tydelig angitt i starten av alle byggeveiledninger. Det gir oversikt og gjør det enkelt for deg å velge riktig veiledning.

 • Trinn-veiledning: Veiledningene er bygget logisk opp og går systematisk frem, trinn for trinn. Det er bilder av alle vanskelige detaljer og forklarende, norske tekster.
 • Komplett materialliste: Takket være en komplett materialliste kan du se hva som skal brukes, og du slipper å kjøre til byggvarehuset hver gang du mangler noe.
 • Arbeidstegninger med mål: Detaljerte arbeidstegninger viser mål, vinkler og konstruksjonsprinsipper.
 • Videoer på norsk: I våre mange videoer øser profesjonelle håndverkere av deres erfaring, og viser akkurat hvordan jobben skal gjøres.
 • 3D-modeller du kan vri og vende: Du kan vri og vende 3D-modellene våre, og du kan zoome inn og se detaljer i konstruksjonen som du ellers måtte gjette deg til. Det gjør jobben mye enklere.

Kom i gang nå - 1 måneds tilgang for kr 9:

GJØR DET SELV – din garanti for et godt resultat

I snart 50 år har Gjør Det Selv inspirert og hjulpet nordmenn med små og store prosjekter i hus og hage.

Sammen med dyktige håndverkere har vi utviklet mange tusen byggeveiledninger til terrasser, skillevegger, gulv, innkjørsler, carporter og mye mer.

Vi har beskrevet tusenvis av byggematerialer, minst like mange verktøy, og vi har renovert utallige kjøkken og bad.

I alle år har vi samarbeidet med eksperter innen byggfagene og holdt oss ajour med byggforskriftene.

Når du følger veiledningene våre, får du et godt resultat, og du kjenner gjeldende lover og regler, slik at du slipper å bekymre deg for både våtromsmembran og dampsperre.

Gjør Det Selv er uavhengig av produsenter og annonsører. Derfor kan du stole på verktøytestene våre. Vi velger selv de maskinene vi vil teste, og alt verktøy utsettes for nøyaktig de samme harde prøvelsene.

  Akkurat nå leser andre ...

  Mer fra kategorien Om Gjør Det Selv