Vi hjelper deg med livet som huseier. Du får hjelp til nødvendige hverdagsreparasjoner, vedikehold av både hus og hage, og inspirasjon til de store drømmeprosjektene som venter i fremtiden. I hvert blad får du en test av verktøy, utvalgte nyheter til deg som huseier og våre grundige byggeveiledninger.

Men Gjør Det Selv er mye mer enn et trykt blad ...

Over 1000 byggeveiledninger ...

Du finner også byggeveiledningene fra bladet her på hjemmesiden vår. Og som abonnent kan du laste dem ned gratis. Gjennom årene har arkivet på hjemmesiden vår vokst til over 1000 byggeveiledninger. I tillegg kommer det en masse artikler med tips og triks. Så når du er i gang med et prosjekt i hjemmet, kan du være sikker på at du kan finne nettopp den byggeveiledningen som passer til ditt prosjekt. Men husk – det er kun for abonnenter!

Om våre byggeveiledninger:

Når du sitter med en byggeveiledning fra Gjør Det Selv i hånden, er du i sikre hender. Alle prosjektene er utført av profesjonelle håndverkere, så vi vet at prosjektene virker. Byggeveiledningene har:

 • materialliste, slik at du ikke kjøper for mye eller risikerer unødvendige turer til byggvarehuset.
 • grundige trinn for trinn-illustrasjoner, slik at du enkelt kommer i mål med prosjektet.
 • Vanskelighetsgrad, slik at du kan vurdere om det er et prosjekt for deg.

Er du ikke allerede abonnent? Da kan du bli det her for KUN 19 kroner. Du får tilgang til alt innhold på hjemmesiden med det samme. Ja, takk: Vis meg det gode tilbudet med 1 nr av Gjør Det Selv og tilgang til alle byggeveiledninger.

WYPE - Online tilgang til magasin for hele familien

Wype er en online-tjeneste, hvor du kan lese en lang rekke magasiner på datamaskinen din, nettbrettet ditt eller smarttelefonen.

Som abonnent får du gratis tilgang til ditt Gjør Det Selv-blad, slik at du kan lese bladet på farten og i ferien på telefonen din eller iPaden.

Din særpris som abonnent!

På WYPE finner du underholdning til hele familien. Som abonnent på Gjør Det Selv kan du nemlig kjøpe tilgang til en lang rekke populære magasin for kun 49 kroner i måneden. Andre betaler 99 kroner i måneden! Du kan blant annet lese:

 • Illustrert Vitenskap
 • Historie
 • Aktiv Trening
 • Bo Bedre
 • Boligmagasinet
 • Magasinet Liv
 • I FORM
 • Og mange flere magasiner ...

Du kan logge inn på WYPE fra opptil fem enheter. Det betyr altså at du kan lese Gjør Det Selv, samtidig som din kone leser Magasinet Liv, og ungene leser den nyeste utgaven av Illustrert Vitenskap og Historie. Alt sammen for kun 49 kroner. Og du får faktisk de to første månedene gratis, slik at du kan se om WYPE er noe for deg.

Ja, takk: La meg lese mer om WYPE

Fordelsshop – Du får ekstra rabatter som abonnent

Som abonnent på Gjør Det selv får du tilgang til Moreshop, som er en fordelsshop for abonnenter. Her kan du kjøpe produkter til en billig penge. Kjøp for eksempel verktøy, sportsklær, klokker og boligtilbehør med opp til 70 prosent rabatt.

Ja, takk: La meg kikke nærmere på fordelsshoppen Moreshop

Du slipper annonser på hjemmesiden

Mange av våre abonnenter er flittige brukere av de artiklene og veiledningene vi har på hjemmesiden vår. Når du logger inn med profilen din på hjemmesiden, og bruker et aktivt abonnementsnummer - vil alle annonser bli fjernet. På den måten kan du uforstyrret lese innholdet på hjemmesiden vår.

Bli abonnent nå!

Hvis du ikke allerede er abonnent, kan du bli det nå. Du kan få et abonnement på Gjør Det Selv fra kun 19 kroner. Men du finner også mange andre gode introduksjonstilbud.

Finn alle de gode tilbudene her: Se de gode tilbudene hos Gjør Det Selv.