Som abonnent hos Gjør Det Selv har du også fri tilgang til over 1000 gjør det selv-veiledninger og over 50 tester av verktøy her på hjemmesiden. Det betyr at du kan laste ned alle de gjør det selv-veiledningene og testene du måtte ønske.

Med våre gjør det selv-veiledninger for hånden, er du forberedt til det neste prosjektet ditt. Uansett om du skal i gang med et byggeprosjekt, en reparasjon eller vedlikehold av huset – så finner du veiledningen her hos oss.

Derfor får du et PERFEKT resultat

Alle våre gjør det selv-veiledninger er skrevet av eksperter med mange års erfaringer innenfor deres felt.

Alle våre gjør det selv-veiledninger inneholder:

 • bilder av detaljer
 • korte og konkrete forklaringer
 • tekniske tegninger med mål
 • fullstendige materiallister
 • det du bygger overholder alle regler
 • arbeidet er utført av håndverkere

Kort sagt er vi med deg hele veien gjennom ditt neste gjør det selv-prosjekt. Her vil du få et perfekt resultat – hver gang!

Gjør det selv-veiledningene kommer med en vanskelighetsgradsbeskrivelse, et overslag på tidsforbruket og en cirkapris for materialene.

Din pris er 19 kroner!

Normalprisen for en av våre gjør det selv veiledninger er 29 kroner. Men når du kjøper et nummer av Gjør Det Selv for kun 19 kroner, får du samtidig fri tilgang til alt innhold her på hjemmesiden.

Om magasinet Gjør Det Selv

Gjør Det Selv kommer ut 18 ganger i året. Du får 70 sider med gjør det selv-veiledninger, tester av verktøy, nyheter, anmeldelser, sesongrelevante tips og triks og mye, mye mer.


3 andre fordeler for deg som abonnent hos Gjør Det Selv!

Nå har vi fortalt deg om det utrolige innholdet du får som abonnent hos Gjør Det Selv. Men det stopper ikke der – som abonnent får du nemlig også mange andre fordeler:

Fordelsshop - Du får ekstra rabatter som abonnent Som abonnent hos Gjør Det Selv får du tilgang til Moreshop, som er en fordelsshop for abonnenter. Her kan du kjøpe produkter til spottpris. Kjøp for eksempel verktøy, treningstøy, klokker, elektronikk og tilbehør til boligen med opp til 70 % rabatt. Se mer på moreshop.no.

Du slipper reklame på hjemmesiden Mange av våre abonnenter er flittige brukere av de artiklene og veiledningene vi har på hjemmesiden vår. Når du logger inn med profilen din på hjemmesiden – og brukeren din har et aktivt abonnementsnummer tilknyttet – vil alle annonser bli fjernet. På den måten kan du lese alt innhold på hjemmesiden vår helt uforstyrret.

WYPE – Online tilgang til magasiner for hele familien Wype er en online tjeneste hvor du kan lese en lang rekke magasiner på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen. Som abonnent får du gratis tilgang til ditt Gjør Det Selv-magasin, slik at du kan lese de 12 siste utgivelsene på telefonen eller på nettbrettet når du er på farten og i ferien. Det er gratis for deg som abonnent! På Wype finner du underholdning til hele familien. Som abonnent hos Gjør Det Selv kan du nemlig kjøpe tilgang til en lang rekke populære magasiner for kun 49 kroner månedlig. Andre betaler 99 kroner! Du kan blant annet lese:

 • Illustrert Vitenskap
 • Historie
 • Aktiv Trening
 • Bo Bedre
 • Boligmagasinet
 • Magasinet Liv
 • I FORM
 • Og mange flere...

Du kan logge inn på WYPE med opp til fem enheter. Det betyr altså at du kan lese Gjør Det Selv, samtidig som kona eller mannen din leser Magasinet Aktiv Trening, og ungene leser det nyeste nummeret av Illustrert Vitenskap og Historie. Alt sammen for kun 49 kroner. Og du får faktisk de to første månedene gratis, slik at du kan se om WYPE er noe for deg.

Få tilgang til alt innhold for 19 kroner

For kun 19 kroner får du altså tilgang til alle våre gjør det selv-veiledninger, pluss mye mer. Utover dette kan du benytte deg av fordelsshopen vår, der du som abonnent kan få store rabatter, du slipper reklame på hjemmesiden når du logger inn, og for kun 39 kroner ekstra i måneden vil du få de 12 siste numrene av alle våre blader direkte på mobilen eller nettbrettet.