Gjør Det Selv og jem & fix leter etter Norges beste gjør det selv-prosjekt

Sammen med jem & fix er Gjør Det Selv på jakt etter Norges beste gjør det selv-prosjekt 2023. Det er gavekort for 50.000 kroner i premie!

I år igjen er vi på jakt etter Norges beste gjør det selv-prosjekt. Gjør Det Selv har gått sammen med jem & fix i jakten på de beste gjør det selv-prosjektene, og DU kan delta og vinne gavekort for 50.000 kroner hos jem & fix.

I fjorårets konkurranse veltet det inn med flotte prosjekt: terrasser, skjenker, uteboder, ombygginger ute og inne, kjøkken, bad, hjemmekino, tak, skillevegger, takoverbygg, møbler, svømmebasseng og mange andre store og små, flotte, smarte og kreative gjør det selv-prosjekt.

Uansett hva du har bygget eller renovert, er du velkommen til å være med. Utover den store hovedpremien på 25.000 kroner til vinneren av konkurransen, har du også muligheten til å vinne premier i fire andre kategorier: Publikumsprisen, Beste håndverk, Beste gjenbruk og Mest kreative.

Send masser av byggebilder

Du deltar i konkurransen ved å sende inn bilder av gjør det selv-prosjektene dine til oss. Vi vil se et bilde av det ferdige resultatet, og vi vil også gjerne se et bilde av det rå utgangspunktet. I tillegg er vi også veldig interessert i å se alle bildene du har fra underveis i prosjektet – jo flere bilder du sender som viser byggeprosessen, desto større er sjansen for at juryene og publikum kan se alle de fine detaljene når de plukker ut sine favoritter!

Har du kontroll på maskinparken til hagen?

Er du på utkikk etter nye hageredskaper, som kan gjøre arbeidet i hagen enda morsommere? Hos jem & fix har de masser av hageredskaper til alle typer oppgaver i og omkring hagen, enten du skal beskjære roser, feie løv eller klippe gresset.

Med riktige hageredskaper blir all slags hagearbeid mye morsommere, raskere og enklere å utføre. Er den gamle grensaksen sløv, eller har feiekosten sett bedre dager, kan du finne alt du mangler hos jem & fix. Utvalget av hageredskaper omfatter i tillegg til beskjærings- og feieredskaper også skovler og spader, river og jern, trillebårer og sekkevogner, samt presenninger og et stort utvalg av diverse håndredskaper til både små og store prosjekt i hagen.

Hos jem & fix finner du et stort utvalg gressklippere, og du finner selvsagt også alt tilbehøret som skal til for at du skal få det optimale ut av den.

Hos jem & fix finner du mange forskjellige former for hageslanger. Hageslangen kan for eksempel brukes til hagevanning om sommeren, til å vaske en skitten bil i innkjørselen, til vanning av blomsterbedene i hagen og mange andre ting.

Trillebår og sekkevogn brukes til både hagearbeid og byggeprosjekter, og kan spare deg for mye slit og slep. De gjør det enkelt å transportere tunge materialer. Hos jem & fix finner du et stort utvalg av trillebårer og sekkevogner.

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Om Gjør Det Selv