Har du laget Norges BESTE gjør det selv-prosjekt 2023?

Gjør Det Selv og jem & fix er på jakt etter Norges BESTE gjør det selv-prosjekt 2023, og DU kan vinne gavekort for 50.000 kroner hos jem & fix! ALLE kan delta, og det tar kun 5 minutter å melde seg på!

Vinn Gavekort hos jem & fix for 50.000 kroner

Send oss bilder av et eller flere ferdige gjør det selv-prosjekt, og delta i konkurransen om verktøy for 50.000 kroner.

Du har garantert allerede bildene liggende på mobilen, og du kan delta med akkurat så mange prosjekt du selv vil – bare du har utført dem selv!

I fjorårets konkurranse veltet det inn med flotte prosjekt: terrasser, skjenker, uteboder, ombygginger ute og inne, kjøkken, bad, hjemmekino, tak, skillevegger, takoverbygg, møbler, svømmebasseng og mange andre store og små, flotte, smarte og kreative gjør det selv-prosjekt.

Uansett hva du har bygget eller renovert, er du velkommen til å være med. Utover den store hovedpremien på 25.000 kroner til vinneren av konkurransen, har du også muligheten til å vinne premier i fire andre kategorier: Publikumsprisen, Beste håndverk, Beste gjenbruk og Mest kreative.

Send masser av byggebilder

Du deltar i konkurransen ved å sende inn bilder av gjør det selv-prosjektene dine til oss. Vi vil se et bilde av det ferdige resultatet, og vi vil også gjerne se et bilde av det rå utgangspunktet. I tillegg er vi også veldig interessert i å se alle bildene du har fra underveis i prosjektet – jo flere bilder du sender som viser byggeprosessen, desto større er sjansen for at juryene og publikum kan se alle de fine detaljene når de plukker ut sine favoritter!

Slik deltar du:

Alle kan delta i konkurransen. Eneste krav for påmeldingen er:

 • Du har selv utført arbeidet.
 • Du sender oss minimum 5 bilder (et bilde av det ferdige resultatet + MINST 4 arbeidsbilder).
 • Send enda flere arbeidsbilder for at publikum, Gjør Det Selv og jem & fix bedre skal kunne vurdere kvaliteten på arbeidet.
 • Du kan kun delta med det samme prosjektet én gang. Prosjekter som tidligere har vært meldt på til konkurransen "Norges Beste Gjør Det Selv-prosjekt" kan heller ikke delta.

Dette kan du vinne:

 • Norges BESTE gjør det selv-prosjekt: Gavekort på 25.000 kroner
 • Publikumsprisen: Gavekort på 10.000 kroner
 • Beste håndverk: Gavekort på 5000 kroner
 • Beste gjenbruk: Gavekort på 5000 kroner
 • Mest kreative: Gavekort på 5000 kroner

I tillegg blir vinnerprosjektet vist på forsiden av magasinutgaven til Gjør Det Selv.

Premiene er personlige og kan ikke videreselges eller veksles til kontanter.

Du har hele 5 vinnermuligheter!

Den store førstepremien er på 25.000 kroner, mens publikumsprisen er på 10.000 kroner. I tillegg er det premier til Beste håndverk, Beste gjenbruk og Mest kreative, som alle tre utløser en premie på 5000 kroner hver (15.000 kroner til sammen). Her kan du lese om de 5 forskjellige konkurransekategoriene.

Norges BESTE gjør det selv-prosjekt

Fjorårets vinner var en stor, dobbel carport med plass til to biler og kanskje en båt. I tillegg var det ekstra oppbevaringsplass under taket. Et flott prosjekt og solid håndverk. Og det er akkurat det Gjør Det Selv og jem & fix ser etter når Norges BESTE gjør det selv-prosjekt 2023 skal finnes.

Publikumsprisen

Publikumsprisen går til det prosjektet som mottar flest stemmer, og det er ingen begrensninger for hvor mye du, dine venner og familien kan stemme. Prosjektet du kan se her, er en opplagt publikumsfavoritt: et vanvittig flott piratskip, laget som kombinert soveplass og lekerom til barna.

Beste håndverk

I denne kategorien handler det om det gode håndverket. Det trenger ikke å være et stort og omfattende prosjekt, men her blir det kompromissløse håndverket belønnet. Det kan være et underliggende terrasse-skjelett som er tappet sammen, fingerskjøtene i en hjemmelaget kommode eller som på disse bildene; en særdeles flott innkjørsel.

Beste gjenbruk

Hva kan du få ut av gamle byggematerialer? Et orangeri bygget av pensjonerte vinduer, et millimeterpresist høvlet plankegulv i stedet for bare å legge et klikkgulv oppå, eller hva med et virkelig flott mursteinsgulv i drivhuset, laget av murstein som er skyllet i land langs kysten? Her premierer vi det beste gjenbruket!

Mest kreative

Det morsomste, rareste, eller mest originale, kreative prosjektet premieres i denne kategorien. Vinneren kan for eksempel være en vinkjeller gravd ned i kjøkkengulvet, en firkantet gitar, et spesielt hundehus eller en hestevogn, bygget om til en hyggelig campingvogn, som på disse bildene.

Send oss ditt FERDIGE gjør det selv-prosjekt

En splitter ny terrasse, en skillevegg, et smart lite skap som skjuler sikringsskapet eller en hjemmelaget pizzaovn støpt i betong etter en pilatesball som mal. Uansett om gjør det selv-prosjektet ditt er gigantisk stort, rendyrket hygge eller bare løser et lite problem på en smart eller diskret måte, ute eller inne, så send bilder av det til oss og delta i konkurransen Norges BESTE gjør det selv-prosjekt.

Det er gavekort hos jem & fix til en verdi av 50.000 kroner på spill, og jo flere bilder du sender, som viser de smarte detaljene, byggeprosessen underveis og det ferdige resultatet, desto større er muligheten for at du vinner en av de mange premiene.

Vinnerne bestemmes av både publikum, Gjør Det Selv og jem & fix.

SISTE FRIST for påmelding er 23. oktober 2023 klokken 10:00

Så snart alle prosjektene er kikket gjennom, vil vinnerne få direkte beskjed. Hele konkurransen avsluttes med en stor artikkel her på hjemmesiden, der vi viser frem de beste prosjektene.


VINN! Gavekort hos jem & fix for 50.000 kroner

Jeg starter alltid hos jem & fix
Der jeg bor, ligger det fire forskjellige byggvarehus innenfor 10 minutters kjøreavstand. Når jeg skal handle inn til et prosjekt, besøker jeg ofte alle fire. Erfaring har lært meg alltid å begynne hos jem & fix. Her finner jeg alle basistingene til en bra pris. Uansett om jeg skal ha belegningsstein, planker eller skruer, så har de nøyaktig den samme varen som på den andre siden av veien, bare billigere. Derfor ;-)

Søren Prien, sjefredaktør og ivrig gjør det selv-er.

Vi arrangerer konkurransen sammen med lavpriskjeden jem & fix, og hvis du er en av vinnerne i konkurransen, kan du for alvor gå handle-amok i en av deres butikker.

Med over 7000 varenummer finner du alt innen belegning, trelast, verktøy, hageredskaper, beslag, skruer og mye, mye mer i jem & fix-butikkene.
Du finner også de store merkevarene i butikkene. Den eneste forskjellen fra andre, er at hos jem & fix er prisene banket helt til bunns.

I tillegg til et hav av varenummer, har de selvbetjening i butikkene. Hos jem & fix kjenner de kundene sine, og kundene vet som regel godt hva de skal bruke til gjør det selv-prosjektene sine. Derfor prioriterer jem & fix billige varer fremfor rådgiving.

Du kommer altså langt for lite hos jem & fix, og med et av våre gavekort i hånden, er du derfor godt i gang med ditt neste gjør det selv-prosjekt.

Trematerialer
Hos jem & fix finner du trematerialer til alle tenkelige prosjekter, store som små. Alt fra billige byggeplater til impregnerte stolper og mange andre typer trematerialer.

Belegningsstein
Skal du anlegge ny innkjørsel eller ha et nytt høybed i stein, så har jem & fix et stort utvalg av belegningsstein til ditt neste prosjekt.

Maling og trebeskyttelse
Trenger stuen, grunnmuren eller vinduene et nytt strøk maling? Hos jem & fix er både maling, trebeskyttelse og tilbehør til alskens malerprosjekt fast inventar i hyllene.

Verktøy
Lengter du etter en sirkelsag, eller kan en ny håndsag gjøre jobben? Uansett om du har bruk for elektrisk verktøy eller håndverktøy, så har jem & fix et bredt utvalg av utstyr til både verkstedet og verktøykassen.

Hageredskaper og -maskiner
Hagearbeidet blir både morsommere og enklere med riktig redskap. Du finner et bredt utvalg av både hageredskaper, hagemaskiner og gressklippere hos jem & fix.

Belysning
Uansett om det er lamper til hagen eller hyggekroken i stuen, finner du et bredt utvalg av lamper, belysning og lyskilder hos jem & fix.

Småbygninger
Vil du ta en snarvei med et gjør det selv-prosjekt, så har jem & fix et stort utvalg av småbygninger som byggesett. Alt fra carporter og plankehytter, til drivhus.

Slik finner vi vinneren

Når du melder på et gjør det selv-prosjekt til konkurransen, er det automatisk med i alle fem kategorier. Det betyr at ALLE prosjektene har muligheten til å vinne i ALLE de fem kategoriene. Alle prosjekter vil bli nøye kikket gjennom og bedømt, og her kan du se hvordan vinnerne i de fem kategoriene vil bli funnet.

 • Norges BESTE gjør det selv-prosjekt: Gjør Det Selv og jem & fix plukker i samarbeid ut vinneren av Norges BESTE gjør det selv-prosjekt. Vi ser blant annet etter det gode håndverket, den gode ideen, den store helheten, eller bare det flotte og solide resultatet.

 • Publikumsprisen: Vinneren av denne kategorien bestemmes utelukkende av publikumsstemmene. Alle deltakere, venner og familie kan stemme så mye og ofte de vil. Dog kan konkurransemodulen bare motta 1 stemme i døgnet fra samme IP-adresse.

 • Beste håndverk/Beste gjenbruk/Mest kreative: Vinnerne av disse 3 prisene plukkes ut av publikum, Gjør Det Selv og jem & fix. Gjør Det Selvs og jem & fix's stemmer teller hver for seg like mye som de samlede publikumsstemmene.

Generelle betingelser

Når du deltar i konkurransen Norges BESTE gjør det selv-prosjekt, aksepterer du at Gjør Det Selv kan kontakte deg via e-post eller telefon vedrørende ditt innsendte prosjekt. Når du aksepterer de generelle betingelsene, overdrar du samtidig den fulle opphavsretten til tekst og bilder til Bonnier Publications AS, som er utgiver av Gjør Det Selv. Med full opphavsrett menes retten til å publisere, republisere og videreselge materialet til bruk på analoge og digitale plattformer i hele verden. Gjør Det Selv utgis pt. i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Latvia.

Tekster, bilder og øvrige opplysninger vil bli lagret hos servervirksomheten Hetzner.com i Tyskland.

Vi behandler dine personlige opplysninger som beskrevet i vår persondatapolitikk, som kan leses på https://bonnierpublications.com/personvernpolitikk/

  Akkurat nå leser andre ...

  Mer fra kategorien Om Gjør Det Selv