Du får 312 nye artikler i 2022!

Hver ny artikkel vi lager begynner som en overskrift på en post it-lapp. I 2022 resulterer post it-lappene i 312 duggfriske artikler på nettsidene våre!

Byggeveiledninger, materialguider, verktøytester, tips og triks og alle de andre artiklene! Vi produserer hvert år hundrevis av nye artikler til deg. I runde tall blir det til 312 i 2022, noe som tilsvarer omkring 1400 tettskrevne magasinsider, stappet med trinn for trinn-bilder, arbeidstegninger og håndverkerkunnskap om de nyeste materialene og verktøyene.

I 2022 kan du blant annet se frem til mange nye terrasser, basseng, skillevegger, flotte orangerier, kjøkken, gulv, isolerte loft og mye mer, samt 300+ spørsmål/svar, 500+ duggfriske nyheter og hundrevis av tester av verktøy.

Fra idé til artikkel

I løpet av året samler vi sammen ideer til artikler vi gjerne vil lage, i tillegg til at vi også sørger for å få en masse morsomme byggeprosjekter innenfor dørene. En gang i året gjennomgår vi alt materialet vi har samlet sammen, og planlegger neste års utgivelser. Det foregår omtrent slik:

Vi begynner med å teipe opp en gigantisk regneark-plakat på veggen.

Så lager vi en overskrift for hver artikkel-idé på en post it-lapp, som vi klistrer opp på regnearket.

Etter 3 lange og drøye dager, der vi diskuterer hver enkelt idé og plasserer dem i de mest relevante månedene, er planen klar. Deretter må sjefene i gang med å lage en backup med mobiltelefonen:-)

    Akkurat nå leser andre ...