NYTT denne uken

En bakteriedrepende pære, en lekker, fuktfri støvmaske og en billig kappsag til nybegynneren er blant denne ukens nye og spennende produkter!

Bakteriedrepende lyspære

Med lyspæren LIFX Clean kan du nå redusere en rekke skadelige bakterier på hjemmets overflater mens du ligger og sover. Pærens spesielle lysdioder kan nemlig, ifølge produsenten, eliminere opptil 90 prosent av visse skadelige bakterier – herunder E. coli.

Ønsker du derimot å bruke den som en alminnelig lyspære, velger du bare en farge via den medfølgende appen. I appen kan du også styre når pæren skal skifte funksjon. Her vil det være opplagt å la den være tent på for eksempel badet om natten.

Pæren er sett til en pris på 849 kroner.

FIRE FORDELER

 • Mange fargevarianter
 • LED-levetid på opptil 22 år
 • Reduserer bakterier
 • Kan styres via en app

På med masken

Støvmasken fra Milwaukee er enkel å trekke pusten gjennom. I tillegg blir den ikke fuktig, takket være et effektivt filtreringssystem.

Uansett om du står ved bordsirkelsagen på verkstedet og skjærer planker eller freser fuger med vinkelsliperen, er det en god idé å iføre seg en støvmaske.

Milwaukee FFP2 er en effektiv versjon, og med en filtreringseffektivitet på hele 94 prosent unngår du at masken blir fuktig på innsiden, eller at det blir tungt å trekke pusten. Den fleksible nesebroen i aluminium med justerbar passform gjør det lett å tilpasse masken. Den kan dessuten brettes og legges i lommen, slik at du alltid har den med deg.

En pakke med ti masker forventes å koste cirka 300 kroner.

Kappsag til nybegynneren

Skal du ha en kappsag som kan alt det grunnleggende, og kan du leve med at den ikke har uttrekk, så finnes det ikke så mange billigere enn Scheppachs HM80L.

Sagen drives av en motor på 1500 watt, og sagbladet er 210 mm i diameter. Ved 90 grader kan du kappe bord som er opptil 120 mm brede og 60 mm høye, mens du ved 45 grader må nøye deg med bord på maksimalt 80 x 60 mm.

Sagen veier 7,5 kg, og med en pris på 1740 kroner kan de fleste henge med.

Hardtslående lettvekter

Borhammeren fra Metabo kan brukes som både borhammer når du skal bore i betong, murstein eller lignende, og som en vanlig bormaskin når du skal bore i tre, plast, gips eller stål.

Den kompakte 12 volts maskinen veier 2 kg inkludert et 4 Ah batteri, noe som gjør den lett å jobbe med – også i lang tid om gangen. Maskinen slår opptil 5250 slag i minuttet, og lydtrykket på 87 dB tilsvarer lyden fra et par lekende barn.

Metabo PowerMaxx BH 12 BL 16 er sett til 4480 kroner, med lader og to batterier.

MAKSIMAL BORDIAMETER

 • Betong: 16 mm
 • Murverk: 68 mm
 • Stål: 13 mm
 • Mykt tre: 20 mm

Verktøykassens altmuligmann

Bladene på Makitas nye multikutter kan skiftes raskt og helt uten bruk av verktøy.

En multikutter kan brukes til et hav av oppgaver, og Makita DTM52Z er ikke noe unntak. Den lille maskinen er smart hvis du skal kappe en karmlist for å lage plass til et nytt gulv, hvis du skal slipe mindre emner eller når du skal skjære et hull midt i en plate.

Bladene skiftes raskt uten bruk av verktøy, og bruker du maskinen inne i et mørkt skap, kommer den lille LED-lampen deg til unnsetning. En spesiell teknologi holder vibrasjonene nede, noe som gjør det enklere å lage nøyaktige snitt. Sett til 2525 kroner, uten lader og batteri.

SPESIFIKASJONER

 • Batterispenning: 18 volt
 • Mål (L x B x H): 322 x 95 x 126 mm
 • Lydtrykk: 69-76 dB
 • Vekt: 2 kg

Sammenleggbart arbeidsbord

Arbeidsbordet Centipede kan slås sammen og tas med under armen med et hurtiggrep. I tillegg kan det bære hele 1133 k

Har du bruk for et transportabelt arbeidsbord, slik at du kan jobbe i en ordentlig høyde uansett om du er i hagen eller i garasjen? Hvis svaret er ja, så er Bora Centipede kanskje løsningen.

Det sammenleggbare bordet består av seks stålstenger, som sammen med noen avstivere danner en solid ramme. Bordet er 1220 x 610 mm og har en høyde på 762 mm. Det kan tåle en vekt på opptil 1133 kg, så om du skal bruke det til en tung bordsirkelsag, en kapp-/gjærsag eller en stabel gipsplater spiller ingen rolle. Med til bordet følger det fire holdere og to tvinger i hard plast.

Arbeidsbordet er sett til en pris på 1249 kroner

SPESIFIKASJONER

 • Mål, utslått: 1220 x 610 x 762 mm
 • Mål, sammenslått: 200 x 150 x 98 mm
 • Vekt: 5,7 kg

  Akkurat nå leser andre ...

  Mer fra kategorien Nytt fra Redaksjonen