STORTEST: Gigantisk forskjell på slagtrekkere

100 sekunder. Så stor er forskjellen på den raskeste og tregeste slagtrekkeren i stortesten vår, når det handler om å skru inn en stor fransk treskrue.

Vår testredaktør Martin har vært i verkstedet og testet slagtrekkere til den helt store gullmedalje! Og det viser seg at det er uhyggelige styrkeforhold mellom testdeltakerne.

Den raskeste deltakeren klarer å banke en enorm fransk treskrue på 8 x 180 mm til bunns på bare 10 sekunder, mens testens tregeste bruker skuffende 110 sekunder på det samme. Utover selve styrketesten, vurderes maskinene også på ergonomi, funksjoner og kvalitet.

Testredaktøren tar tiden på hvor raskt testens 7 slagtrekkere kan banke en kjempestor fransk treskrue til bunns.

Kort om slagtrekkere

Slagtrekkeren er et nesten uunnværlig elektrisk verktøy, når det skal skrus inn MASSER av skruer. Til store prosjekter som terrasser, større gjerder og bygninger av et hvert slag, er den til uvurderlig hjelp.

I motsetning til en tradisjonell skrumaskin, som vrir inn skruene, er slagtrekkeren laget slik at den banker skruen inn og rundt med bittesmå slag. De små slagene gjør maskinen mye sterkere, og selv om det kanskje høres voldsomt ut å "slå inn skruene", så skåner det faktisk både håndledd og albue fordi du slipper en konstant vridning.

Gled deg til august, da den nye stortesten av slagtrekkere publiseres her på hjemmesiden. I mellomtiden kan du lese en masse andre duggfriske stortester her.

Her ser du et "behind the scene"-klipp fra stortesten av slagtrekkere 2022.

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Nytt fra Redaksjonen