Se de 7 mest populære testene av verktøy akkurat nå

På Gjør Det Selvs hjemmeside finner du over 60 forskjellige tester av verktøy og hagemaskiner. Her kan du se de 7 mest populære testene av verktøy akkurat nå.

Vi hjelper deg å finne ut hvilke verktøy som passer til nettopp ditt behov. Det dyreste er nemlig ikke alltid det beste ...

Som abonnent har du tilgang til alle våre tester av verktøy!

Resten av året kr 9:

OBS: Vi tester alltid produkter som du finner i ditt lokale byggvarehus eller i en nettbutikk.

Akkurat nå er disse 7 testene de mest populære blant våre lesere:

Vi tester 6 av markedets sterkeste 18 volts driller. Selv i et sterkt felt er vinneren i en klasse for seg – i tillegg er den ikke blant de dyreste.

Sirkellaseren kaster en ubrutt lasermarkering 360° rundt seg selv. Den er smart når du skal legge gulv, bygge terrasse eller lage en gipsvegg. Vi tester 7 populære sirkellasere.

Vi tester 7 populære kapp-/gjærsager til under 4600 kroner. Det er stor forskjell på kvaliteten og mengden ekstrafunksjoner.

Glem alt om hammer og spiker hvis du skal spikre trepanel eller montere metervis av lister. Spikerpistolen gjør jobben enklere, raskere og morsommere. Vi har testet seks populære modeller.

De beste laseravstandsmålerene er så presise at du trygt kan kvitte deg med målebåndet. Vi tester 7 avstandsmålere som alle kan kjøpes for under 1000 kroner.

Verkstedstøvsugeren kan håndtere alt fra ultrafint murstøv til halvstore steiner og mindre murbiter. Vi har testet 6 populære maskiner, som til og med kan suge opp vann.

Multikutteren er smart til et hav av slipe og skjæreoppgaver. Vi har gjennomtestet sju moderne og allsidige deltakere på 18 volt.

Slik tester vi!

Vi har typisk 6-8 maskiner med i hver test.

Vi tester alltid på en lang rekke forskjellige parametre - for eksempel presisjon, ergonomi, styrke, utholdenhet og støy.

Vår testredaktør Martin utsetter alle maskinene for de samme prøvelsene. Basert på karakterer og pris, kårer Martin deretter en Testvinner og et Godt Kjøp.

Du får et detaljert skjema for hver enkelt maskin som har deltatt i testen. Du får også en mer detaljert gjennomgang av testvinneren.

Du får 18 nye tester hvert år

Det kommer hele tiden nye tester. Hvert år har vi nemlig hele 18 tester av forskjellig verktøy.

Med Gjør Det Selv får du:

  • Full tilgang til hele hjemmesiden med veiledninger til både hus og hage
  • Over 1000 byggeveiledninger
  • Trinn for trinn-veiledninger og utførlige arbeidstegninger
  • Komplette materiallister, slik at du vet akkurat hva du skal kjøpe
  • 3D-modeller du kan vri og vende
  • Materialguider for oversikt over forskjellige byggematerialer
  • Videoer på norsk – utført av våre erfarne håndverkere
  • Video-app med instruksjon til mer enn 160 av hjemmets viktigste reparasjoner

Gjør Det Selv – din garanti for et godt resultat

Resten av året kr 9:

OBS: Det er ingen binding når du benytter deg av tilbudet. Det betyr at du kan si opp abonnementet akkurat når det passer deg.

    Akkurat nå leser andre ...