Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Se NORGES BESTE gjør det selv-prosjekt her!

Skriv ut Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

En meget imponerende, lekker terasse på tre sider av huset og med utsikt mot fjorden, stikker av med prisen som Norges BESTE gjør det selv-prosjekt 2021. På andreplass har vi en skjønnhet av et drivhus, mens tredjeplassen går til det ultimate rommet for filmelskere, nemlig en egen hjemmekino. Gjør Det Selv og RYOBI gratulerer de 3 vinnerne med flotte prosjekter!

1-6-1067x800

La oss slå det fast med en gang: Det har IKKE vært enkelt å velge 3 vinnere i en konkurranse med hundrevis av virkelig flotte og godt utførte prosjekter. Og vi har sammen med RYOBI praktisk talt jobbet med saken i hele oktober. ALLE prosjekter og bilder er kikket gjennom og studert for å finne frem til det gode håndverket og de lekre detaljene, og dommerkomiteen har praktisk talt sittet med firkantede øyne i døgndrift og diskutert frem og tilbake.

Gjør Det Selvs, RYOBIs og publikums stemmer er talt opp, og vi er stolte av å kunne presentere de 3 vinnerprosjektene:

1. plass: Terrasse som matcher utsikten

Vår absolutte favoritt som vinner av Norges BESTE gjør det selv-prosjekt. En overlegen terrasse på tre sider av huset, med utsikt mot Bømlafjorden, stikker av med prisen som Norges BESTE gjør det selv-prosjekt 2021. Vi skulle gjerne sittet der med en kald drikke på en varm sommerdag! Flott og velfortjent, vi sier gratulerer til Torbjørn Aga Gjøen.

Torbjørn vinner et gavekort fra RYOBI på 25.000 kroner.

2. plass: Drivhus

Andreplassen i Norges BESTE gjør det selv-prosjekt går til Madelen Øderud, som har laget et drivhus på frihånd, blant annet med gamle vinduer fra en gård i Akershus og en gammel tredør reddet fra et hus i nabolaget på Nøtterøy. Det er blitt til et smykke av et drivhus, som ville pyntet opp i enhver hage. Gratulerer til Madelen!

Madelen vinner et gavekort fra RYOBI på 15.000 kroner.

3. plass: Hjemmekino

Håvard Hansen har laget sitt eget ultimate filmrom, og innredet et helt rom som en egen hjemmekino. Med autentiske stoler, stort lerret og kinolyd av ypperste nivå. Vi kjenner popkornlukta bare av å se på bildene. Vi bøyer oss i støvet og sier gratulerer med en flott tredjeplass!

Håvard vinner et gavekort fra RYOBI på 10.000 kroner.

Din bestilling
Bestilling
Opprett Profil
Du er i ferd med å kjøpe tilgang til:
Konkurranse: Se NORGES BESTE gjør det selv-prosjekt her!
Total pris: null kroner
Mer for mindre?
Få over 1000 byggeveiledninger og full digital tilgang for kun 29 kroner
    • Tilgang til over 1000 digitale byggeveiledninger
    • Du kan si opp abonnementet når som helst.
    • Etter tilbudet fortsetter du i løpende abonnement til kr 79 pr. måned
Kun kr 29 første måned
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbake
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake