Se NORGES BESTE gjør det selv-prosjekt her!

En meget imponerende, lekker terasse på tre sider av huset og med utsikt mot fjorden, stikker av med prisen som Norges BESTE gjør det selv-prosjekt 2021. På andreplass har vi en skjønnhet av et drivhus, mens tredjeplassen går til det ultimate rommet for filmelskere, nemlig en egen hjemmekino. Gjør Det Selv og RYOBI gratulerer de 3 vinnerne med flotte prosjekter!

La oss slå det fast med en gang: Det har IKKE vært enkelt å velge 3 vinnere i en konkurranse med hundrevis av virkelig flotte og godt utførte prosjekter. Og vi har sammen med RYOBI praktisk talt jobbet med saken i hele oktober. ALLE prosjekter og bilder er kikket gjennom og studert for å finne frem til det gode håndverket og de lekre detaljene, og dommerkomiteen har praktisk talt sittet med firkantede øyne i døgndrift og diskutert frem og tilbake.

Gjør Det Selvs, RYOBIs og publikums stemmer er talt opp, og vi er stolte av å kunne presentere de 3 vinnerprosjektene:

1. plass: Terrasse som matcher utsikten

Vår absolutte favoritt som vinner av Norges BESTE gjør det selv-prosjekt. En overlegen terrasse på tre sider av huset, med utsikt mot Bømlafjorden, stikker av med prisen som Norges BESTE gjør det selv-prosjekt 2021. Vi skulle gjerne sittet der med en kald drikke på en varm sommerdag! Flott og velfortjent, vi sier gratulerer til Torbjørn Aga Gjøen.

Torbjørn vinner et gavekort fra RYOBI på 25.000 kroner.

2. plass: Drivhus

Andreplassen i Norges BESTE gjør det selv-prosjekt går til Madelen Øderud, som har laget et drivhus på frihånd, blant annet med gamle vinduer fra en gård i Akershus og en gammel tredør reddet fra et hus i nabolaget på Nøtterøy. Det er blitt til et smykke av et drivhus, som ville pyntet opp i enhver hage. Gratulerer til Madelen!

Madelen vinner et gavekort fra RYOBI på 15.000 kroner.

3. plass: Hjemmekino

Håvard Hansen har laget sitt eget ultimate filmrom, og innredet et helt rom som en egen hjemmekino. Med autentiske stoler, stort lerret og kinolyd av ypperste nivå. Vi kjenner popkornlukta bare av å se på bildene. Vi bøyer oss i støvet og sier gratulerer med en flott tredjeplass!

Håvard vinner et gavekort fra RYOBI på 10.000 kroner.

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Om Gjør Det Selv