Vinn 50.000 kroner hos jem & fix

Gjør Det Selv og jem & fix er på jakt etter Norges beste gjør det selv-prosjekt. Send oss bilder av gjør det selv-prosjektet ditt, og bli med i konkurransen om gavekort for 50.000 kroner hos jem & fix.

Send masser av byggebilder

Send oss bilder av et eller flere ferdige gjør det selv-prosjekt, og delta i konkurransen om gavekort for 50.000 kroner.

Du har garantert allerede bildene liggende på mobilen, og du kan delta med akkurat så mange prosjekt du selv vil – bare du har utført dem selv!

Uansett hva du har bygget eller renovert, er du velkommen til å være med.

Du har hele 5 vinnermuligheter!

Den store førstepremien er på 25.000 kroner, mens publikumsprisen er på 10.000 kroner. I tillegg er det premier til Beste håndverk, Beste gjenbruk og Mest kreative, som alle tre utløser en premie på 5000 kroner hver (15.000 kroner til sammen). Her kan du lese om de 5 forskjellige konkurransekategoriene.

Bruk sommeren på å gi boligen en kjærlig hånd

Det er opplagt å bruke lune og tørre sommermåneder på å friske opp boligen eller reparere de manglene som du ikke fikk gjort noe med i de kalde månedene.

Hos jem & fix finner du alt du har bruk for til både reparasjoner og og nye prosjekter i og omkring boligen din.

Trenger fasaden å bli frisket opp med ny maling? Skal du anlegge en ny innkjørsel med belegningsstein? Eller klipper ikke den gamle gressklipperen plenen helt perfekt lenger?

Ta deg da en tur til jem & fix. Der finner du alt du mangler til prosjektene dine.

Skal du legge nye belegningsstein eller heller på terrassen, i hagen eller i innkjørselen? Hos jem & fix er det masser av inspirasjon å finne hvis du vurderer å legge nye hageheller eller belegningsstein.

Det er ikke likegyldig hvilken maling du velger når du skal i gang med utendørs malerarbeid. Hos jem & fix finner du masser av billig maling til utendørs bruk, og du finner både sokkelmaling, murmaling, fasademaling og takmaling i flere forskjellige farger og kvaliteter.

En flott og velholdt gressplen skal slås med jevne mellomrom. Det krever en god og stabil gressklipper i ordentlig kvalitet. Hos jem & fix finner du et stort utvalg billige gressklippere i mange forskjellige utgaver. Uansett om du har en stor eller liten plen, har jem & fix en gressklipper som passer deg og hagen din.

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Om Gjør Det Selv