Vinn gavekort hos jem og fix for 50.000 kroner

Gjør Det Selv har gått sammen med jem & fix i jakten på Norges beste gjør det selv-prosjekt. Send oss ditt prosjekt og delta i konkurransen om gavekort for 50.000 kroner!

Ta en forfriskende dukkert i ditt eget basseng, tenn deretter grillen og tilbered alle yndlingsrettene dine til en varm sommerkveld, mens du slapper av i de lekre loungemøblene dine.

Høres det ut som en perfekt sommerdag i hagen, så er det god grunn til å ta en tur til jem & fix. De har nemlig et stort utvalg av nettopp basseng, griller, hagemøbler og annet lekkert tilbehør til hagen.

Vinn gavekort hos jem & fix for 50.000 kroner

Gjør Det Selv har gått sammen med jem & fix i jakten på Norges beste gjør det selv-prosjekt, og det er premier for 50.000 kroner til vinnerne.

Uansett hva du har bygget eller renovert, er du velkommen til å være med. Utover den store hovedpremien på 25.000 kroner til vinneren av konkurransen, har du også muligheten til å vinne premier i fire andre kategorier: Publikumsprisen, Beste håndverk, Beste gjenbruk og Mest kreative.

Du deltar i konkurransen ved å sende inn bilder av gjør det selv-prosjektet ditt til oss. Vi vil se et bilde av det ferdige resultatet, og vi vil også gjerne se et bilde av det rå utgangspunktet. I tillegg er vi minst like interessert i å se alle de bildene du har mellom utgangspunktet og det ferdige resultatet – jo flere bilder du sender som viser byggeprosessen, desto større er sjansene for at juryene og publikum kan se alle de fine detaljene når de plukker ut vinnerne!

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Om Gjør Det Selv