Vinnerne av Norges beste GDS-prosjekt 2022 er funnet!

Norges beste gjør det selv-prosjekter er funnet, og i denne artikkelen kan du se alle de flotte vinnerprosjektene.

Vi har mottatt virkelig mange prosjekter til konkurransen, og det har vært morsomt å se hvor mange flinke og kreative gjør det selv-ere som finnes der ute.

Nå har vi i samarbeid med SKIL funnet de forskjellige vinnerne.

Det har vært en tøff oppgave, fordi nivået på mange av prosjektene har vært skyhøyt. Men vi er endelig klare til å kunne presentere de forskjellige vinnerne.

Du kan se vinnerprosjektene under.

Norges beste Gjør Det Selv-prosjekt

Vinneren er Florrie Permentier, som har bygget en lekker dobbel carport. Florrie vinner et gavekort fra SKIL på 25.000 kroner.

En lekker, stor og flott dobbel carport. Det er plass til to biler, kanskje også en båt. I tillegg er det laget ekstra oppbevaringsplass oppunder taket. Vi er virkelig begeistret for prosjektet, og mener Florrie er en fortjent vinner.

Her kan du kan se resten av bildene av vinnerprosjektet.

Beste gjenbruk

Vinneren er Vegard Rosland, som har bygget to flotte sprinkelsenger til tvillingene sine. Vegard vinner et gavekort fra SKIL på 5.000 kroner.

To flotte sprinkelsenger til Vegards tvillinger. Sengene er laget av gjenbrukte dørkarmer og terskler, som stammer fra et bygg som skulle rives. I alt er det gjenbrukt omkring 240 forskjellige deler, der alle måtte tilpasses dette flotte prosjektet.

Her kan du se resten av bildene fra gjenbruksprosjektet.

Beste håndverk

Vinneren er Jarl Becher, som har laget en meget flott innkjørsel til huset sitt. Jarl vinner et gavekort fra SKIL på 5.000 kroner.

Wow! Hvis du noensinne har prøvd å lage en lignende innkjørsel, så vet du hvor vanskelig det er å legge brosteinene i et så flott og perfekt mønster. Vi er imponert over det flotte håndverket.

Her kan du se resten av bildene av det imponerende håndverket.

Mest kreative prosjekt

Vinneren er Helene Astrup, som har bygget om en hestetilhenger til en hyggelig campingvogn. Helene vinner et gavekort fra SKIL på 5.000 kroner.

En gammel, rusten hestetilhenger er bygget om til en hyggelig campingvogn til to personer. Det er et flott håndverk, og både detajler og funksjonalitet er gjennomtenkt. Virkelig kreativt og en sikker vinner i kategorien.

Her kan du se resten av bildene av den ombygde hestetilhengeren.

Publikumsprisen

Vinneren er Claes Bjerkman, som har laget et piratskip til barna sine. Claes vinner et gavekort fra SKIL på 10.000 kroner.

Vi kan gjerne forestille oss at alle barn drømmer om et slikt piratskip på rommet sitt. I dette piratskipet er det integrert både soveplass, lekerom, lesekrok og et kreativt hjørne til å tegne og male. Vanvittig, og virkelig flott utført. Vi forstår godt at leserne våre stemte frem nettopp dette prosjektet til førsteplass i kampen om publikumsprisen.

Her kan du se alle bildene av piratskipet.

Gjør Det Selv GRATULERER til alle vinnerne!

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Om Gjør Det Selv