Unnskyld, vi roter!

Vi har akkurat fått en ny hjemmeside. Det betyr at vi er i full gang med å rydde litt opp, og legge innholdet vårt på riktige steder. Vi forventer at den nye hjemmesiden er oppe og står for fullt i løpet av den aller nærmeste fremtiden. Vi beklager eventuelle problemer det medfører.

Så du etter en byggeveiledning du tidligere har lastet ned?

Har du prøvd å finne en artikkel eller byggeveiledning du tidligere har lastet ned, men har endt opp på denne feilmeldingssiden? Da kan du i stedet finne alle artiklene du tidligere har lastet ned på profilsiden din. Du finner profilsiden ved å trykke på “Login” eller navnet ditt på knappen til høyre i det røde feltet øverst på siden. Har du fortsatt problemer, er du velkommen til å kontakte oss på redaksjonen@gjoerdetselv.com.

Akkurat nå kan vi ikke finne det du leter etter. Det kan være fordi siden ikke finnes, det er skrevet feil i linken eller vi har glemt å fortelle at vi har plassert siden et annet sted.

Du kan prøve å:

  • se om adressen i adresselinjen er skrevet riktig, hvis du har tastet den inn selv.
  • finne det du leter etter ved hjelp av menyen øverst på denne siden.
  • bruke søkefunksjonen ovenfor.
  • spørre Google – de er gode til å finne os når vi lager unoter.
  • gå til Gjør Det Selvs forside, og få en oversikt over hva som finnes på hjemmesiden.
  • Hvis du har prøvd å komme deg inn på forumet vårt eller noen av quizene våre, har du dessverre prøvd forgjeves. Vi har nettopp lansert en ny hjemmeside, og både forum og quizer kommer online på et senere tidspunkt.