Byggeveiledning
Lett
Vanskelig
Den hyggelige verandaen skaper et ekstra rom og gir deg muligheten til å være ute - selv når det regner.

Den hyggelige verandaen skaper et ekstra rom og gir deg muligheten til å være ute - selv når det regner.

Bygger du en veranda i forlengelsen av huset ditt, får du nesten et ekstra rom, ford den gir deg muligheten til å nyte utelivet mer.

Fra hoved- eller terrassedøren går du rett ut på verandaens lekre tregulv, som er i samme nivå som gulvet i huset. Over deg kan du titte opp på flotte, hvitmalte panelbord, som utgør himlingen i taket over verandaen.

Stolper med freste kanter

Sperrene har flotte utskjæringer i den enden som vender vekk fra huset. Stolpene har freste kanter, og hvis du vil gi full gass med treutskjæringer, kan du også lage profilerte trekanter, i de øverste hjørnene ved stolpene. Vi bruker også plugger i alle sammenføyninger. Detaljene tar litt ekstra tid, men det gjør samtidig prosjektet morsommere. I tillegg passer det godt til en veranda.

Skal verandaen males, er det smart å gjøre det før alt settes sammen.

Last ned byggeveiledningen

Last ned byggeveiledningen og få en utførlig trinn for trinn-guide til verandaen. Vi viser deg blant annet hvordan du måler opp helt korrekt og lager de store utskjæringene - slik at du får et flott resultat. Deretter viser vi hvordan du setter stolpene i bakken, skjærer til sperrene og legger tak slik at du kan nyte utelivet i alt slags vær.