Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

3 løsninger til helt rette terrassebord

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Uansett hvor dyre og lekre materialer du kjøper til terrassen, vil du møte den samme utfordringen. Det kan nemlig ikke unngås at noen av bordene vil være litt skjeve. Men fortvil ikke. Her får du 3 effektive løsninger når du skal rette inn terrassebordene.

3 løsninger til helt rette bord

3 effektive løsninger

Tre løsninger til helt rette bord: BoWrench

BoWrench

Verktøyet griper rundt de underliggende tilfarerne, slik at terrassebordene enkelt kan presses på plass med håndtaket. Når håndtaket ligger på tvers av bordene, låses verktøyet. Dermed kan det slippes, og du kan skru fast bordet. Verktøyet er enkelt å bruke, men det krever litt øvelse å treffe avstanden i første forsøk.

Pris: cirka 1500 kroner (kan også leies).

Tre løsninger til helt rette bord: Brekkjern

Brekkjern

Er skjevhetene relativt små, og er du veldig forsiktig, kan du rette opp bordene med et brekkjern og holde dem på plass med kiler. Men pass på. Brekkjernet lager fort merker i treverket. Har du muligheten til det, så bruk et brekkjern med et flatt hode. Det fordeler trykket over et bredere område.

Pris: cirka 200 kroner.

Tre løsninger til helt rette bord: Dextor Powerhand

Dextor Powerhand

Dette verktøyet trekker enkelt og effektivt skjeve terrassebord sammen med de du nettopp har lagt. Avstanden mellom de to “føttene” justeres med en skrumaskin, og det kan justeres med millimeterpresisjon. Når det er gjort, har du begge hender ledig til å skru med. Verktøyet må kjøpes i utlandet.

Pris: cirka 170 USD/1295 DKK + frakt og avgifter

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake