Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Bygg verdens enkleste terrasse

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Med en stabel terrassebord og noen paller, kan du på rekordtid bygge en enkel treterrasse, der du kan nyte både sol og grillmat. Eller kanskje mangler du et dansegulv til sommerfesten?

Treterrasse

Den ferdige terrassen er stabilisert med et par store stein i hjørnene, så den ikke flytter seg.

SLIK BYGGER DU TRETERRASSEN

Treterrasse

1. Mål opp hvor terrassen skal være. Det er en god idé å merke opp området, slik at du ser hvor du eventuelt skal grave. Det er viktig at underlaget til terrassen er så jevnt som mulig.
Når du har fått et jevnt underlag, legges den første rekken paller i den ene siden. Pallene klosses opp med stein, så de ligger helt rett. De holdes sammen med små treklosser, som skrus fast i mellomrommet mellom bordene på pallene.

Treterrasse

2. Kapp til terrassebordene i lengden, når “fundamentet” av paller er ferdig. Bordene legges på tvers av pallene og skrus fast med 4,2 x 56 mm skruer.
Hold den samme avstanden mellom bordene, for eksempel 5 mm. Da er det plass til at bordene kan utvide seg litt når de blir fuktige.

Treterrasse

3. Dekk sidene, slik at “fundamentet” av paller ikke synes. Her gjør vi det med et bord på høykant hele veien rundt i kanten. Hvis du behandler bordene med terrasseolje, holder terrassen lenger.

Les mer om platting

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake