Byggeveiledning
Lett
Vanskelig
Byggkonstruktøren vår viser deg sitt tips til en lekker og stor terrasse med masser av flotte detaljer.

Byggkonstruktøren vår viser deg sitt tips til en lekker og stor terrasse med masser av flotte detaljer.

Kan en terrasse bli for stor? Spør du oss, er svaret et klart nei! En stor, lekker terrasse gjør både sommeren lenger og boligarealet større en del av året. Du kommer nemlig garantert til å bruke mange glade timer her. Og fordi vi vet at terrasser er noe av det aller mest populære stoffet vi kan bringe i bladet, får du her en helt unik terrasse.

Den er tegnet spesielt til Gjør Det Selvs lesere av en byggkonstruktør, med bakgrunn som tømrer – i tillegg er han flink til å fremstille ideene sine i 3D.

Kanskje er dette akkurat den terrassen du alltid har drømt om. Kanskje trenger du ikke en terrasse som er så stor. Uansett kan du studere tegningene og de grundige trinn for trinn-veiledningene til de mest komplekse detaljene. Deretter kan du kanskje tegne din egen terrasse, så den blir akkurat slik som du vil ha den.

Det er en fordel å ha en del byggeerfaring, hvis du skal bygge en terrasse som den du ser her. Underveis må du også finne løsninger som passer til dine behov og forholdene hos deg.

For eksempel kan du styrke sammenføyningene ved å tilføye ekstra klosser og bord under den hevede terrassen. Og du kan legge til eller trekke fra elementer, akkurat som du har lyst til.

Bygg din egen drømmeterrasse, og nyt det lekre utelivet.

God arbeidslyst!