Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Rett terrasse på skrå bunn

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Stabil oppklossing er avgjørende når du legger en terrasse oppå et fast underlag. Det er du sikret med dette smarte kilesystemet. Kilene er raske å justere, slik at bjelker og tilfarere ligger helt rett, og når du har låst dem med skruer, holder de nesten uendelig.

Den grønne toppkilen og den blå mellomkilen griper fast i hverandre med små tagger, så høyden låses fast. Til venstre er det blå mellomstykket løftet opp på et svart bunnstykke, for å skape en høyere søyle.

Heretter kan du slutte å stable terrassen du lager på en ustabil haug av tilpassede betongstein, bordbiter og murpapp, som raskt ramler ned igjen.

Du kan heller gjøre jobben med noen smarte kiler og klosser av plast, som er raske å sette opp og justere, til terrassen ligger helt rett. Fester du dem til underlaget, vil de de bli stående så lenge underlaget holder.

Bygg terrassen på "Legoklosser"

Kilesystemet vi viser her, er et av flere alternativ til oppklossing av en terrasse.

Disse kilene består av noen få elementer, som kombineres til alt mellom 3 og 28 cm høye klosser, som låses sammen med terrassen med skruer. De er laget for innendørs gulv, men i skyggen under terrassen holder de minst like lenge som terrassen, uten å ødelegges av verken sol, fukt eller andre ting.

Kiler og bunnstykker til alle størrelser

Bunnstykker og kiler i forskjellige høyder gir stabile klosser i høyder fra 3 til 28 cm.

Klossene i dette systemet bygges opp over og under det blå mellomstykket. På den skrå overflaten fanger og låser mellomstykket toppkilene, slik at de gir en vannrett flate. Undersiden kan samtidig gripe tak i et bunnstykke.

Høydejusteringene gjøres med kiler i forskjellig størrelse, i tillegg til å tilføye bunnstykker. Taggene på skråflatene finjusterer høyden.

LES OGSÅ: Terrassebord - hvilket tre er best?

Smart app hjelper deg

Søker du på Knudsen Kilen i App Store eller Google Play, finner du en egen app som beregner hvor mange oppklossinger av hvilken type du har bruk for til et prosjekt, slik at du lage deg en oversikt.

Norsk forhandler av Knudsen kilen er Svema AS, som holder til i Ski, utenfor Oslo.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake