Gulvlisten har et hulrom på baksiden hvor det er plass til ledninger, og selve listen festes ved at det klikkes på noen spesielle klips. Gulvleggeren starter med å holde listen opp til veggen og streke opp der hvor den skal kuttes.

Legg merke til at han samtidig setter en skrå strek, som viser hvilken retning vinkelen skal skjæres. Så må listen skjæres i en skjærekasse. Gulvleggeren legger en av klipsene inn i listen. På den måten unngår han å trykke listen skjev mens den skjæres.

Alternativt kunne han også brukt en gjæringssag. Gulvleggeren sjekker at den passer, før han merker opp den neste. Her skal vinkelen vende den andre veien. Kanten kan lett bli litt ujevn når man skjærer listene, men det kan lett fikses med en hobbykniv.

De andre listene måles opp og skjæres på samme måte. Så skal klipsene monteres – det må være maksimalt 50 cm mellom hver, og på små vegger må de sitte enda tettere. Gulvleggeren markerer hvor klipsene skal sitte, hvorpå han forborer med et 6 mm bor.Det settes likeledes 6 mm bor i samtlige hull.

Nå skal klipsene skrus fast. Gulvleggeren sørger for at ledningen ligger inne bak klipsene før de skrus fast. Når begge klipsene sitter fast, kan listen lett klikkes på plass. Deretter monteres de andre skruene på samme måte.

Ved skjøtene i hjørnene skal det sitte henholdsvis en innvendig og en utvendig kobling, som skal samle listene. Disse settes på før neste list klikkes på plass.

Ved det innvendige hjørnet skyves listen bare på plass, og gulvleggeren sørger for at hele ledningen er skjult, før han klikker listen fast. På den måten fortsetter du hele veien rundt, og i løpet av kort tid har du skjult alle ledningene.