Arbeidsbukker - nye tendenser

Et par arbeidsbukker er nesten ikke til å unnvære, for de gjør jobben mye enklere. Når du bruker dem, kan du holde tingene på en bedre og enklere måte. Mange av bukkene er helt enkelt geniale når det gjelder å løfte eller holde fast ellers helt uregjerlige emner.

I virkeligheten kan de fleste av oss komme langt med et standardsett til et par hundrelapper. Men har du lyst til å ofre litt mer, kan du i dag få virkelig smarte løsninger, som med sikkerhet vil øke arbeidsgleden betydelig når du bruker dem.

Når det gjelder de nye arbeidsbukkene, er det to forskjellige grunntyper: den ene er de praktiske ministigene, som også kan brukes som bukker. Den andre kan kalles en mer klassisk bukk, der det til gjengjeld har vært en utvikling på både funksjoner og transport- og oppbevaringsmuligheter.

Alle bukkene vi viser her, har det til felles at de kan slås sammen. Dermed tar de nesten ikke plass når de settes inn mot en vegg. I tillegg tåler de fint vekten fra de materialene som en vanlig gjør det selv-er vil utsette dem for.