Arbeidslampe fra festool gir godt lys

Arbeidslampen fra Festool kan lyse opp et stort område med dagslyslignende lys.

Festool gjør sjelden noe halvveis, og selvfølgelig skal arbeidslampene deres også være i en klasse for seg. Det er deres Syslite Duo et godt eksempel på. Den har en lysstyrke på hele 8000 lumen, i en dagslyslignende lysfarge (5000 Kelvin).

Arbeidslampen lyser opp stort område

Arbeidslampen bruker LED-lys, veier 3,4 kg og er utformet så lysspredningen er hele 180°. Det betyr i praksis at den kan lyse opp et større område enn normalt, og du kan sette lampen på gulvet, på et Festoolstativ eller henge den på en krok ved hjelp av opphengsmuligheten på baksiden.

Fordi det er en arbeidslampe, er den selvsagt designet for å kunne tåle det meste på en skitten byggeplass, og den er særdeles motstandsdyktig mot både støv, vann, fall og støt (kapslingsklasse IP 55).

Robust arbeidslampe med lang ledning

Du flytter lyset rundt ved hjelp av et robust enhåndsgrep, og lampen har en god, lang ledning på 4,8 meter, som kan rulles opp rundt foten på arbeidslampen.

Regn med å betale omkring 6000 kroner – uten stativ. Vil du ha stativ til arbeidslampen, er det Festool ST DUO 200 som passer til. Med stativ havner totalprisen på rundt 8000 kroner.

Arbeidslampe fra Festool – Syslite Duo – er laget så den sprer lys hele 180°.

Arbejdslampe – Festool Syslite Duo – bakfra

Den 4,8 meter lange ledningen kan rulles opp rundt foten til arbeidslampen.