Få en multidetektor til en SVÆRT nedsatt pris HER

Våren nærmer seg med stormskritt. For mange gjør det selv-folk betyr det at det snart er tid for å begynne på de mange utendørsprosjektene, som har ligget brakk gjennom vinteren.

Terrassen skal kanskje ha en overhaling og frigjøres for skitt og alger. Gressklipperen skal kanskje gås etter i sømmene, slik at den er helt klar til kamp. Mange har små oppgaver som skal utføres før det er tid for de større prosjektene.

Uansett hvilke prosjekter som venter på deg, og om de er store eller små, så har Gjør Det Selv en smart liten digital hjelper til deg.

Masser av nyttige funksjoner

Den allsidige og funksjonelle 5-i-1-multidetektoren har en håndfull funksjoner som kan være til god hjelp i håndverksprosjektene dine. Du kan blant annet bruke den til å finne strømførende kabler eller metallrør inne i veggen og unngå ubehagelige overraskelser når du borer.

Den inneholder også en digital avstandsmåler som kan måle avstander på opptil 15 m. Fuktmålerfunksjonen gjør at du enkelt og greit kan måle fuktnivået i f.eks. treverk, og med voltmeterfunksjonen kan du lett måle energinivået i batteriene, både hjemme og i bilen.

Multidetektoren har i seg selv en verdi på kr 599, men akkurat nå kan du få den sammen med 2 utg. av Gjør Det Selv for kun kr 99,00 + porto. KLIKK HER