Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Sterk borhammer

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Milwaukees nye borhammer på batteri er et fantastisk eksempel på hva gode batterimaskiner i dag kan prestere av kraft.

VI TESTER: Borhammer test](Test av borehammere

Fortidens borhammere var tunge og temmelig uhåndterlige. De var ofte også overdimensjonert til mindre oppgaver. Slik er det bestemt ikke lenger, og Milwaukees M12 CH borhammer er et godt eksempel. Med en vekt på bare 1,9 kilo, er den veldig enkel å håndtere, samtidig som den imponerer oss med kreftene sine.

Modellen har sin spisskompetanse med 6-10 mm hammerbor, og bør maksimalt belastes med et 13 mm bor. Den er derfor utviklet til de mindre monteringsoppgavene på byggeplassen. Men til disse oppgavene er den da også suveren.

Vi utfordret maskinen ved å bore 5 cm dype hull i en granittstein med et 8 mm hammerbor. Etter 20 boringer, og det samme antallet minutter, var det fortsatt 50 % energi igjen på det 4,0 Ah store batteriet. Det er ganske enkelt imponerende.

LES OGSÅ: Velg riktig borhammer

Borhammer med børsteløs motor

Ladetilstanden avleses tydelig i fire trinn på lysende dioder. Laderen lader opp på 80 minutter, og med to medfølgende batterier vil det ytterst sjelden bli stopp i arbeidet. I tillegg er motoren børsteløs, noe som betyr at Milwaukee har kunnet redusere motorstørrelsen, men likevel få mer kraft og moment ut av batteriet enn om motoren hadde vært typen med tradisjonelle kullbørster.

Boret skiftes enkelt i SDS-chucken, og det er glimrende LED-lys på borestedet. Grepet er stort og romslig, og utstyrt med mykt, sklisikkert belegg. Du skifter raskt mellom hammerboring og vanlig boring på en dreieknapp med tydelig signatur for innstillingen.

Milwaukee M12 CH leveres i robust koffert med hurtiglader og to stk. 12 volts 4,0 Ah batterier til cirka 3000 kroner. De medfølgende batteriene kan brukes til cirka 50 andre Milwaukee 12 volts verktøy.

LES OGSÅ: Meiselhammer til det tunge arbeidet

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake