Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Suveren krysslinjelaser - hard konkurrent til tradisjonelle vatere!

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Krysslinjelaseren fra Bosch er suveren og uunnværlig når du skal montere hyller, henge opp bilder på veggen eller sette opp fliser på badet.

Med knappene i toppen tenner og slukker du laservateret, i tillegg til å velge mellom loddrett eller vannrett strek, eller et kryss.

Om krysslinjelaseren fra Bosch:

Rekkevidde: 10 meter
Nivelleringstid: 5 sekunder
Nøyaktighet: +/- 0,5 mm
Batterier: 3 stk. AAA

En krysslinjelaser er et stykke høyteknologi, der funksjonen er rørende enkel: Den lager et stort rødt kryss på veggen – og det er stort sett det den gjør.

Vi pakket ut den nyinnkjøpte laseren, og monterte den straks på det medfølgende stativet. Selv om det er en god idé å legge med et stativ i pakken, kunne det ha vært litt mer stabilt.

Smart låsefunksjon

Selve laseren er helt enkel å betjene: Det er en skyveknapp på siden, der du kan velge mellom en låst posisjon og en ulåst. I tillegg til selvsagt en av/på-funksjon.

Når låstposisjonen er valgt, er laserkrysset eller -streken fast, og følger med selve laserhuset hvis du vipper det. Den funksjonen fant vi ut at var særlig smart når vi skulle sette opp fliser diagonalt. Eksakt vinkel kunne også avleses i et stort display på krysslinjelaseren, slik at den samme vinkelen kunne kopieres over på de andre veggene. Det er kjekt.

Da vi slo av låsefunksjonen og rettet opp laseren, regulerte den seg selv, så den loddrette streken var 100 % loddrett, og den vannrette 100 % vannrett.

Genial løsning sikrer nøyaktighet

For at du skal kunne være helt sikker på nøyaktigheten, skal laseren peke rett på veggen i en 90° vinkel. Det sikret vi ved hjelp av en liten justeringskloss med to røde streker på. Den følger med laseren. Klossen skulle legges på gulvet, og når laserens loddrette strek fluktet med merkene på den, sto den riktig. Det er en enkel, men smart løsning.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake