Metabos bor-/skrumaskin er så sterk, at det er mer sannsynlig at du ikke klarer å holde igjen maskinen, enn at den stopper å bore eller skru.

Metabos bor-/skrumaskin er så sterk, at det er mer sannsynlig at du ikke klarer å holde igjen maskinen, enn at den stopper å bore eller skru.

Det følger med et ekstra støttehåndtak til Metabos 18 volts bor-/skrumaskin. Det er det god grunn til.

BS 18 LTX BL har nemlig krefter på opptil 90 Nm, og med slike krefter har du bruk for noe ekstra å holde fast i. Det betyr også at du kan bore med opptil 50 mm bor i tre og 13 mm i stål. Det er faktisk mer sannsynlig at du ikke klarer å holde igjen maskinen, enn at den stopper å jobbe.

LES OGSÅ: Test av 18 V bor-/skrumaskiner

Bor-/skrumaskin med børsteløs motor Den ekstreme yteevnen kommer fra en sterk 4-spolet, børsteløs motor. I tillegg er girhuset trykkstøpt i aluminium for optimal varmeavledning og stabilitet.

Bor-/skrumaskinen har to gir, med hastigheter fra henholdsvis 0-600 og 0-2050 omdreininger i minuttet. Et smart energigjenvinningssystem sørger for at energien som dannes ved frigang på motoren, automatisk ledes tilbake til batteriet.

I tillegg har bor-/skrumaskinen en såkalt ”impulsdrift”, som kan kobles til for utskruing av ekstremt fastsittende skruer, eller forboring på glatte overflater.

Vi har sett bor-/skrumaskinen som solomodell (uten batteri og lader) til 3150 kroner på nettet. I utgaven som sett, med to 5,2 Ah batterier og hurtiglader, har vi sett den til 6400 kroner. Både maskin og batterier har tre års garanti.****

Metabo bor-/skrumaskin BS 18 LTX BL

Det følger med et støttehåndtak til Metabos bor-/skrumaskin – det er det en god grunn til.