Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Er små maskiner sterke nok?

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

De små 12 (eller 10,8) volts bor-/skrumaskinene kan klare de fleste oppgaver uten problemer.

Problem:

Jeg ser at mange produsenter reklamerer for de små 12-volts bor-/skrumaskinene. Men er de sterke nok til alle oppgaver?

Løsning:

De små 12 eller 10,8 volts maskinene (det er egentlig det samme) er faktisk overraskende sterke. De kan derfor klare de fleste oppgaver uten problemer. Men de klarer selvfølgelig ikke de aller tyngste jobbene.

Vi nøler likevel ikke med å anbefale en av de små bor-/skrumaskinene til de aller fleste bore- og skruoppgaver. De seigeste av dem kan uten problemer bore ganske store hull i en treplanke med et spadebor. Det krevde for bare få år siden en større maskin på for eksempel 18 volt. Det er maskiner som samtidig veide betydelig mer, og som var belastende å bruke i lengre tid om gangen.

REDAKSJONEN ANBEFALER: Test av 10,8 V bor-/skrumaskiner

Skal du bore større hull, eller bore i mur og betong, kan du med fordel supplere med en kraftig 18 volts maskin, eller bare en god, solid maskin med ledning, i de tilfellene der den lille, smarte bor-/skrumaskinen må kaste inn håndkledet.

LES OGSÅ: Test av 18V bor-/skrumaskiner

Husk også at uansett hvilken maskin du velger, så er det borets kvalitet som bestemmer resultatet. Selv ikke den sterkeste maskinen kan drive et sløvt bor med et godt resultat.**

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake