NOVAPLUS bor-/skrumaskin med det holdbare Li-Ion batteriet.

NOVAPLUS bor-/skrumaskin med det holdbare Li-Ion batteriet.

Skrumaskinen er også et av de mest populære tilbudene du finner hos oss i Gjør Det Selv. Og det er ikke noe å si på det. Du får nemlig 2 utgaver av Gjør Det Selv og en bor-/skrumaskin fra Novaplus for kun 89 kroner.

””

En bor-/skrumaskin er uunnværlig når du jobber med gjør det selv-prosjekter. Med bor-/skrumaskinen fra Novaplus får du en kraftig og robust maskin, som løser en lang rekke oppgaver i både huset og hagen.

Den kompakte bor-/skrumaskinen fra Novaplus er utstyrt med et sterkt 10,8 volts batteri med avansert lithium-ion-teknologi som sikrer rask lading og lang batterilevetid. Den kraftige motoren skrur uten problemer 78 skruer på 45 millimeter i en lekt før batteriet må lades igjen.

Moderne Li-Ion-batterier er blant annet kjennetegnet ved deres store batterikapasitet. Derfor får du en bor-/skrumaskin med ekstra lang arbeidstid. Slik at du unngår å stå med en maskin som går tom for strøm midt under arbeidet.

FOR KUN 89 KRONER

””

Om bor-/skrumaskinen fra NOVAPLUS

Bor-/skrumaskinen er utstyrt med et ergonomisk, sklisikkert grep samtidig som den er robust og hendig – slik at du kan komme til på selv vanskelige steder.

Bor-/skrumaskinen har:

  • Moderne Li-Ion-batteri, slik at du er sikret rask lading og lang arbeidstid.
  • Kraftig LED-lys, slik at du kan jobbe på mørke steder som for eksempel i skap og skuffer.
  • Ergonomisk utformet grep med sklisikkert belegg.
  • 32 momenttrinn som er enkle å stille inn, og som gjør den anvendelig til alle vanlige bor- og skruoppgaver.
  • Batteriindikator, slik at du vet når maskinen må lades opp.
  • Magnet til å holde en ekstra bits.
””