Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skal jeg velge 12 eller 18 volt?

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Skruemaskine i høj eller lav batteristyrke?

Spørsmål

Jeg er på utkikk etter en ny bestevenn i verktøykassen, altså en ny bor- og skrumaskin. Men hvilken batteristyrke skal jeg gå etter?

Svar

Det kommer helt an på hva du skal bruke den nye bor- og skrumaskinen til. Hvis det bare er en skrue eller et hull i ny og ne, og altså ikke en gigantisk oppgave, er de små og smarte 12 volts maskinene tingen. I tillegg til å være mer hendige og kompakte, er de også billigere enn sine 18 volts brødre. Fordi de avanserte batteriene utgjør cirka halvparten av prisen på moderne el-verktøy, er det derfor penger å spare ved å velge maskiner med mindre batterier.

Hvis du derimot vurderer å bygge et tilbygg, en stor terrasse eller på annen måte er på vei ut i et stort prosjekt, vil vi anbefale en 18 volts maskin.

LA OPPGAVENE BESTEMME VALGET

12 volts maskiner

Godt egnet til de aller fleste skru- og boreoppgaver, båte ute og inne. I tillegg til at 12 volts batterier er billigere enn 18 volts, er maskinene også både mindre og lettere.

18 volts maskiner

Til de tøffeste oppgavene, for eksempel å skru inn tusenvis av skruer i en terrasse eller et gjerde, vil vi anbefale en 18 volts maskin. Den er helt enkelt større og sterkere

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake