Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Ledningsfri, kompakt og effektiv

Skriv ut Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Milwaukee er kjent for å lage solid og lekkert verktøy. Den nye batteridrevne kapp-/gjærsagen M18 SMS 216 er også en oppvisning i gjennomtenkt luksus.

M18 er en fellesbetegnelse for de mer enn 50 Milwaukee-verktøyene som kan bruke det samme 18 volts batteriet. Nå er serien utvidet med SMS 216 kapp-/gjærsag, og i likhet med markedets øvrige Milwaukee-verktøy, er sagen gjennomtenkt og utstyrt med alle ønskelige funksjoner.

Utførelsen er kompakt og robust, og med en vekt på bare 14 kg, samt et stort transportgrep, er sagen ganske lett å flytte fra sted til sted.

Sagen har en lett glidende gange på dobbelte teleskopstenger, og med et 216 mm sagblad, er skjærekapasiteten 60 x 270 mm ved 90°.

Ubelastet kjører bladet med 2700 omdreininger i minuttet, og det stopper umiddelbart når du slipper startknappen.

Sagebordet kan justeres til 50 graders gjærsnitt til begge sider, med faste “klikkposisjoner” i de mest brukte gjæringsvinklene, f.eks. 22½ og 45°. I tillegg kan bladet vippes fra -2 til 48°.

Det er mulig å koble til ekstern støvoppsuging på to stusser, noe som reduserer støvingen til et minimum. Sagen er også utstyrt med et kraftig LED-lys og en effektiv laserstrek, som viser sagelinjen helt nøyaktig og tydelig.

Utstyrt med et fullt oppladet 4 Ah batteri og en 48 x 98 mm bjelke, kappet vi fint 60 snitt første gang og rundt 50 snitt i annet forsøk. Det synes vi er bra. Hvis du for eksempel har to stk. 4 Ah batterier med en ladetid på cirka en time, vil det være sjelden du ikke har strøm på sagen. Vi har sett sagen som solomodell til 4980 kroner. I tillegg kommer eventuelt batteri og lader.

Din bestilling
Bestilling
Opprett Profil
Du er i ferd med å kjøpe tilgang til:
Anmeldelse: Ledningsfri, kompakt og effektiv
Total pris: null kroner
Mer for mindre?
Få over 1000 byggeveiledninger og full digital tilgang for kun 29 kroner
    • Tilgang til over 1000 digitale byggeveiledninger
    • Du kan si opp abonnementet når som helst.
    • Etter tilbudet fortsetter du i løpende abonnement til kr 79 pr. måned
Kun kr 29 første måned
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbake
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake