Motoreffekt:

Motoreffekt:

500 watt Omdreininger: 1.600/min. Lengde: 113-135 cm Vekt: 3 kg www.naturgarden.no

Er fugene i steinbelegningen fylt til randen av mose og ugress, så prøv Gloria Multibrush. Til rensing av gjengrodde fuger, kommer den sterke motoren på 500 watt virkelig til sin rett, når den leverer 1600 omdreininger i minuttet på den medfølgende fugebørsten.

Rask og effektiv

Resultatet på steinbelegningen vår, på cirka 40 kvadratmeter, var at fugene ble helt rene for alt av mose og ugress etter cirka halvannen time med maskinen.

På overflaten til steinene var Multibrushen også effektiv, så lenge det dreide seg om overfladisk mose, alger og skitt. Til dype misfarginger og annen dyptsittende skitt, må du ty til kraftigere verktøy.

LES OGSÅ: Suveren rensing av terrassen

Forskjellige type børster

Gloria Multibrush har to grunnleggende funksjoner: steinrens og fugerens. Til disse to formålene følger det med to forskjellige typer børster: steinbørsten med en bredde på 16,5 cm og fugebørsten på 1,5 cm.

Det er enkelt å skifte mellom de to forskjellige børstene, men du må øve litt for å sette sammen beskyttelsesskjermen riktig.

Du kan for øvrig utvide børstesamlingen med en spesiell børste til treoverflater. Da må du betale drøyt 300 kroner ekstra.

Det er også tenkt på arbeidsstillingen ved utviklingen av maskinen. Produsenten har nemlig utstyrt den med et smart teleskopgrep og et støttehåndtak, som begge fritt kan plasseres i de høyder og vinkler du er mest komfortabel med.

/EC

DETALJER
ENKELT BØRSTESKIFT De to medfølgende børstene, her fugebørsten, er virkelig enkle å klikke av og på når du har fått taket på det.
FLYTTBART HÅNDTAK Håndtaket kan løsnes og plasseres på teleskopstangen, akkurat der du vil, i forskjellige vinkler.
GLORIA MULTIBRUSH FUGE- OG BELEGNINGSRENSER

4 stars

Ergonomisk, smart og effektiv maskin, som imponerer med sin evne til å rense fuger. Den er enkel å betjene og skifte børster på, men til en dyptgående rens av misfarginger i belegningen, kan den ikke brukes.

Pris: Cirka 1500 kroner

+

Suveren fugerenser.

-

Svak til grundig steinrens.

LES OGSÅ: Elektrisk ugressfjerner