Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Robot uten støy klipper perfekt

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Med robotgressklipperen fra Bosch, Indego Connect, klipper du plenen perfekt uten å forstyrre naboene. Samtidig kan du gjøre alt mulig annet.

Med hjelp av mobiltelefonen, kan du stille inn når plenen skal slås.

Mens jeg ligger ved bassenget og nyter en kulørt drink et sted ved Middelhavet, vibrerer telefonen min. Av skjermen fremgår det at gressklipperen hjemme på Kongsvinger har møtt på en uventet hindring ved det store epletreet. Jeg ber den om å rygge litt bakover, og fortsette klippingen.

Smart app-styring

Det er utvilsomt en ganske morsom detalj at Bosch Indego Connect er koblet til GSM-nettet og kan fjernstyres via mobilen. Men for en som uansett rydder plenen for hundeleketøy og gjenglemte barnesko før han starter klippingen, er det ikke så relevant.

Når kabelen først er lagt, fungerer det

Det er til gjengjeld lekkert at Indego er effektiv, støysvak og relativt enkel å installere. Men installasjonen kan være litt forvirrende når du skal plassere ladestasjonen og kabelen riktig, slik at roboten kan finne frem rundt i hagen. Heldigvis har Bosch laget en fin liten film, som meget pedagogisk forklarer hele installasjonsprosedyren.

Det følger med 200 meter kabel og 400 små plastplugger til å feste kabelen med. Det virker veldig mye, men selv om hagen min verken er stor eller særlig krokete, fikk jeg brukt det meste.

Effektiv robotklipper

Når den kjører, er Indego effektiv. Den klipper 200 m2 på én opplading, og finner selv tilbake til ladestasjonen. I løpet av en dags tid, klipper den en hage på opptil 1000 m2. Og den gjør det godt. Plenen min har i hvert fall aldri vært flottere.

SMARTE DETALJER:

FØLER SEG FREM: Føleren i fronten får roboten til å stoppe ved en hindring for å kjøre utenom. En trampoline kan dog skape problemer.

APP-STYRING:Når du har lastet ned appen, kan du på mobiltelefonen følge med på hvor maskinen har slått gresset, og hvor den befinner seg akkurat nå.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake