Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Effektiv og støysvak batteriklipper

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Worx har lansert en forbløffende effektiv, robust og muskuløs gressklipper på batteri. Den klipper nesten som en bensindrevet, og du slipper fullstendig støyen fra motoren.

Selvfølgelig gir det fra seg litt lyd når rotorbladet på Worx’ batteridrevne gressklipper spiser seg gjennom gresset. Men det er faktisk også alt, det er ingen motorstøy – og det er bare en fornøyelse. Ikke minst fordi det tilsynelatende ikke har gått utover yteevnen til klipperen.

Gresset klippes nesten som en bensindrevet

Høyt gress legges ned like enkelt som med en bensindrevet gressklipper. Og både bioklipp, bakutkast og klipping med oppsamler fungerer perfekt, med en effektiv klippebredde på 48 cm. Klippehøyden kan justeres fra 20 til 80 mm, alt etter når på sesongen du klipper. Klipperen har små hjul foran og store bak, som letter manøvreringen.

Ikke en lettvekter

Det er for øvrig også nødvendig, fordi maskinen vejer 25 kg og er uten ”drahjelp”. Dette er altså ikke snakk om en lettvekter, hvis det er det du ser etter. Til gjengjeld er skjoldet laget i metall og ikke i plast, som du ofte finner på andre batteridrevne modeller.

Også god til større plener

På én enkelt opplading av de to 40 volts batteriene (2,0 Ah) kan du slå plener opptil 500 m2. Selv om maskinen er rent batteridrevet, kan denne modellen altså fint brukes til også litt større plener. Maskinen er utstyrt med batteriindikator, i tillegg til at den har en smart detalj til enkel rensing av kniven: Bare sett hageslangen på skjoldet, og la maskinen kjøre litt. Dermed er den vasket!

LES OGSÅ: Test av gressklippere

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake