Liker du å trimme hekker og busker snorrett eller i morsomme fasonger, blir du glad i Stihls nye klipper. Kun tilbehøret trekker inntrykket litt ned på dette luksusleketøyet.

Liker du å trimme hekker og busker snorrett eller i morsomme fasonger, blir du glad i Stihls nye klipper. Kun tilbehøret trekker inntrykket litt ned på dette luksusleketøyet.

Stihl er mest kjent for store, solide redskaper til hage og skog, i den kvaliteten som gartnere og skogsarbeidere vil ha. Nå har Stihl lansert en liten trimmer til fine hekker og lettere busker, samt til finklipping av gresskanter, der det er vanskelig å komme til med gress- og kantklipperen.

Enkelt og gjennomtenkt design fra Stihl

Stihl kaller selv sin HSA 25 for en gress- og busksaks. Det lette, enhåndsbetjente og batteridrevne redskapet leveres da også med to vidt forskjellige klippehoder til de to bruksområdene. Som vanlig hos Stihl, er designet enkelt og gjennomtenkt. Det bidrar til at skiftingen mellom de to klippehodene er helt uproblematisk.

Genial til finpussing av hekk, busker og gress

Den fine batteriklipperen har skarpe skjær, og den klipper fint kvister opptil 8 mm tykkelse. En hekksaks kan den ikke kalles, men for deg som f.eks. fasongklipper buksbom eller legger all ære i pent trimmede plenkanter, er saksen verdt å vurdere.

Lett og støysvak busk- og gresstrimmer

HSA 25 veier kun 600 gram, så du kan bruke den lenge uten å bli sliten i armene. Det er bra, for den går i 100 minutter på én opplading. I tillegg er klipperen støysvak, med et ergonomisk godt grep og lite vibrasjoner.

LES OGSÅ: Test av hekksakser

Den leveres med ett enkelt 10,8 volts batteri, lader og to forskjellige klippehoder. Alt er samlet i en slags veske eller et omslag, som Stihl til gjengjeld ikke har vært helt heldig med. Vesken er stiv og klumpete, og tingene faller lett ut av den.

STIHL HSA 25 BUSK- OG GRESSTRIMMER

4,5 stars

Velbygget, lett og støysvakt redskap til finpussing av småhekker, busker og trimming av gresskanter. Maskinen fungerer bra, det eneste som trekker ned, er ladetiden på over to timer og transportvesken. Vi lever fint med begge deler.

Pris: CIRKA 1250 KRONER, inkludert batteri og lader, to kniver og transportveske

+ Lett og effektiv.
÷ Dum veske. Lang ladetid.

Detaljer: BUSKSAKS

HSA 25 er så lett, at du kan betjene den med én hånd. Klippehodet til busker er utformet som på en stor hekksaks.

Detaljer: GRESSTRIMMER

Klippehodet til gresskantene er utformet slik at du kan komme helt inntil husveggen.