Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Effektiv og lett batteridrevet hekksaks

Skriv ut Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Bosch er kommet med en effektiv og lett batteridreven hekksaks, som klarer en middels stor hagehekk før du må lade opp batteriet.

Det første vi la merke til da vi fikk Boschs nye batteridrevne hekksaks i hånden, var at den ikke veier særlig mye. I utgangspunktet er ikke klipping av hekk favorittsysselen vår, men med en så lett saks som dette, blir klippingen plutselig mer lystbetont.

Derfor er den nye Bosch-saksen god. Selv om den har godt med krefter, et sverd på over en halv meter og et batteri som går lenge på én opplading, veier alt sammen bare 2,6 kg.

LES OGSÅ: Test av hekksakser

Klipper 200 m2 på en opplading

Grunnen til at maskinen kan klippe opptil 200 m2 på en opplading (med et 2,5 Ah batteri), er at Bosch har utstyrt den med en såkalt Syneon-chip.

Det er et lite stykke elektronikk som får motoren til å tilpasse hvor mye krefter den skal bruke, etter hvor hardt arbeid den settes til. Nesten som et automatgir. Det er smart, og Bosch har brukt fire år på å forsikre seg om at det fungerer.

Bruk andre 18 V Boschbatterier

Da vi hadde pakket ut maskinen, kastet vi oss først over hekken. Den ble klippet på en halvtime (hekken er ikke enorm), og fortsatt var det strøm igjen på batteriet til hekksaksen.

Ladetid på én time er greit, og hvis du har flere 18 volts Bosch-maskiner, kan du bruke batteriene fra dem til hekksaksen. Da trenger du ikke å vente på laderen. Bruker du et batteri med flere Ah (amperetimer) enn de 2,5, vi testet med, kan saksen klippe mer enn 200 m2.

Din bestilling
Bestilling
Opprett Profil
Du er i ferd med å kjøpe tilgang til:
Anmeldelse: Effektiv og lett batteridrevet hekksaks
Total pris: null kroner
Mer for mindre?
Få over 1000 byggeveiledninger og full digital tilgang for kun 29 kroner
    • Tilgang til over 1000 digitale byggeveiledninger
    • Du kan si opp abonnementet når som helst.
    • Etter tilbudet fortsetter du i løpende abonnement til kr 79 pr. måned
Kun kr 29 første måned
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbake
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake