Motoreffekt: 1800 watt
Trykk: 130 bar
Ledning: 5 m
Slange: 8 m
Maks. vannforbruk: 520 l/time

Hva gjør du, når du ikke har behov for en voldsomt kraftig høytrykksspyler, men heller ikke har lyst til å kjøpe noe billig skrammel, som ikke kan vaske? Du skaffer deg denne hobbyhøytrykksspyleren fra Nilfisk.

LES OGSÅ: Test av høytrykkspylere

Hobbymaskin med lekre detaljer

Selv om det er en hobbymaskin, har den likevel flere funksjoner som er hentet fra de profesjonelle maskinene. For eksempel har Nilfisk stappet inn litt elektronikk i form av en knapp i håndgrepet, der du trådløst kan justere styrken på vanntrykket. Det er faktisk smart, og det virket perfekt. Særlig da vi vasket bilen, ble vi glad for å kunne justere styrken etter om det var felgene eller de lakkerte flatene som ble vasket.

Behagelig lang ledning

Høytrykksspyleren har en behagelig lang ledning på fem meter, og en trykkslange på åtte, så vi kunne jobbe på et ganske stort område uten å måtte flytte på maskinen.

Når det til slutt blir nødvendig å flytte høytrykksspyleren slipper du å måtte bøye deg etter håndtaket. I tillegg er det selvsagt hjul på maskinen, så du slipper å bære. Begge deler fungerer veldig bra.

I tillegg har Nilfisk sørget for at alt utstyret (bortsett fra terrassevaskeren) kan oppbevares på maskinen og flyttes med rundt. Det gir vi poeng for.

Litt kronglete å montere

Faktisk var det eneste problemet at det var litt vanskelig å sette sammen maskinen, og instruksjonsboken var ikke til stor hjelp. Men fordi den jo kun skal monteres én gang, er problemet minimalt og trekker ikke ned

NILFISK HØYTRYKKSSPYLER C-PG 130.2-8 X-TRA

5 stars

Fin hobbymaskin til bilen, terrassen, båten og hytta. Smart elektronisk styring av vanntrykk. Lett å flytte rundt, og alt tilbehøret har sin faste plass på maskinen. Bra kvalitet, og maskinen virker langtidsholdbar. Et godt kjøp.

Pris: Vi har sett den for 2595 kr på nettet.

+Smart styring av vanntrykk.
÷ Vanskelig å montere.