Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Sterk vind med batteridrift

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Batteridrevne løvblåsere blir bedre og bedre, og Boschs nye er eminent.

Vi har også tidligere prøvekjørt lette enhåndsløvblåsere, drevet av oppladbare batterier. Generelt fungerer de glimrende, og vi har også tidligere gitt fem stjerner til andre modeller. Men Boschs nye modell, ALB 36 Li, er noe av det beste vi har testet. Blåseren er litt tyngre enn de vi har prøvekjørt tidligere. Den litt høyere vekten skyldes i hovedsak at denne modellen er utstyrt med et kraftig 36 volts batteri. Men det merkes også på blåsestyrken, som får et stort løft på denne maskinen.

Enkel og praktisk designet løvblåser

Med vanlig sans for et godt avstemt design, har Bosch fått en fin balanse i maskinen. Derfor virker grepet komfortabelt, og den totale vekten på 2,8 kg er helt grei. Den enkle betjeningen omfatter bare et enkelt rullehjul, som sitter bekvemt for tommelfingeren. Med rullehjulet betjener du både start/stopp og styrkejusteringen, slik at du enkelt veksler mellom lett bris og sterk vind.

Med tanke på oppbevaringen, tar løvblåseren liten plass i redskapsskjulet, og maskinen er flatbunnet, slik at det også er enkelt å sette den fra seg. Foretrekker du å oppbevare den i kassen, kan det lange munnstykket avmonteres enkelt med den røde låseknappen på toppen.

VI TESTER: Løvsuger test

Løvblåser vs. feiekost

Løvblåseren kommer til sin rett der feiekosten ikke kan komme til. Blant plantekrukker eller mellom beina på hagemøblene må kosten se seg utkonkurrert av denne effektive løvblåseren, med opp til 35 minutters driftstid på én opplading. Hvis du allerede har batteri og lader fra andre Bosch hagemaskiner, kan ALB 36 Li kjøpes for ca 1400 kroner. Skal du ha full pakke, med batteri og lader, er prisen omkring 2500 kroner.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake