hej

hej

Konkurransen er avsluttet! Vinneren ble Vilho Hietala, som kan glede seg til å få en robotgressklipper i posten.

Bosch Indego 400 Connect er en populær robotgressklipper. Du får klippet gresset med et enkelt tastetrykk.

Indego robotgressklipperen bruker det intelligente navigasjonssystemet Logicut. Med Logicut kan Indego registere plenens form og størrelse, og beregne den mest effektive klipperuten. Den husker hvor den allerede har klippet.

Vinneren blir trukket den 6. august 2018.

Konkurransebetingelser

En betingelse for å delta er at du sier ja til å motta gode tilbud og nyhetsbrev.

Konkurransen arrangeres av Gjør Det Selv. Hvis du har spørsmål om konkurransen, kan du kontakte kundeservice på tlf. 23068701. Konkurransen løper i perioden 22. juni til 6. august 2018, og vi trekker 1 antall premier. Vi trekker blant alle de innkomne svarene, og du kan kun delta én gang. Vinneren får direkte beskjed på telefon når konkurransen er avsluttet den 6. august 2018.

Hvis vi ikke får kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet, forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Vinneren offentliggjøres HER PÅ SIDEN. Premien kan ikke gjøres om til kontanter. Du må være 18 år for å delta og ha bosted i Norge. Ansatte i Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Personopplysninger som angis ved deltakelse i konkurransen, behandles i henhold til retningslinjene for personvern, som du kan lese på www.bonnierpublications.com/personvernpolitikk