PLR 50 C byr på mange avanserte målefunksjoner. Prisen er cirka 1500 kroner.

PLR 50 C byr på mange avanserte målefunksjoner. Prisen er cirka 1500 kroner.

Carporten min er 2,173 meter høy. Fra gulvet til taket i stuen er det 2,652 meter og jeg er nøyaktig 2,578 meter fra TV-en når jeg sitter i sofaen.

Alt dette vet jeg, fordi jeg ikke har klart å legge fra meg det nye leketøyet mitt: en avansert laseravstandsmåler. Jeg måler alt som kan måles. Det er ikke bare enkelt, men også morsomt å la den indre oppmåleren i meg gå berserk.

Laseravstandsmåler inkludert praktisk app

Den nye avstandsmåleren min er ikke bare et nøyaktig måleapparat. Den forvandles også til et viktig hjelperedskap før et nytt byggeeller innredningsprosjekt. Det skjer via en egen app på telefonen.

LES OGSÅ: Test av avstandsmålere

Det er ganske enkelt: Ta et bilde av rommet du vil måle opp. Trykk deretter på en vegg på bildet, og mål opp veggen med avstandsmåleren: pling! Så ligger målene på bildet på telefonen, og du kan trygt sette av gårde til både byggvarehuset og møbelbutikken med alle de nøyaktige målene i lommen.

Måleren er utstyrt med en god, pedagogisk hjelpefunksjon. Den trykte manualen er til gjengjeld forvirrende, ganske dårlig oversatt og ikke til særlig stor hjelp.

Last ned hele artikkelen og få en nærmere beskrivelse av laseravstandsmåleren fra Bosch.

REDAKSJONEN ANBEFALER: Få presise oppmålinger med en laseravstandsmåler!

Hvis du skal ha raske og presise oppmålinger, anbefaler vi at du bruker en laseravstandsmåler.

Avstandsmåleren er særlig god å ha i de prosjektene hvor tommestokken din ikke er lang nok. Glem alt om å ligge på vonde knær og måle opp 2 meter om gangen. Avstandsmåleren gjør jobben raskere og mer presist.

Akkurat nå får du en laseravstandsmåler fra MAKA sammen med 2 utgaver av Gjør Det Selv for kun 79 kroner + porto!

Klikk her og se det gode tilbudet!

VIDEO: Her kan du se laseravstandsmåleren og alle dens funksjoner: