Rette linjer i metervis med krysslaser

Med en krysslinjelaser, kan du avsette meterlange laserstreker. På de fleste apparater bestemmer du selv om du bare vil ha en loddrett strek, en vannrett strek eller begge deler. Med en rekkevidde på 8-10 meter, løser krysslaseren oppgavene raskt og nøyaktig, uten at du trenger å bruke verken vater, loddsnor eller krittstreker.

Noen ganger er det en fordel å streke opp med blyant oppå laserstrålene – hvis du f.eks. skal jobbe etter den samme streken i flere dager. Men ofte jobber du bare med strålen som oppmerking. Fordi linjene kan avleses på avstand, har du begge hender ledige til arbeidet – du skal ikke bruke laseren mange ganger, før du virkelig setter pris på akkurat det.

Uansett om du skal sette opp nye kjøkkenskap, plassere en rekke bilder langs trappen eller montere lekter til en ny skillevegg, er krysslinjelaseren en hjelper du vil bli mer og mer glad i. Det er i tillegg en risiko for at du blirså begeistret for det nye verktøyet, at du gjerne vil sjekke et eller annet ... bare for å sjekke – og for å få muligheten til å bruke det nye verktøyet ditt.