Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

D-tect 120 finner alt!

Skriv ut Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Bosch D-tect 120 er et profesjonelt instrument, laget for å avsløre skjulte installasjoner i bygningsdeler. Vi er på alle måter imponert over presisjonen.

Enhver som har kommet i skade for å bore hull i skjulte vannrør eller ledninger, kunne nok tenkt seg å ha hatt en Bosch D-tect 120 til rådighet. Detektoren er nemlig laget for å finne skjulte vannrør, ledninger, armeringsjern, bjelker og lekter bak overflatene på både vegger, gulv og himlinger – og det fungerer fortreffelig.

Vi har testet instrumentet på alle funksjonsområdene, og konklusjonen er klar: D-tect 120 kan finne alt sammen, med god presisjon. Det store displayet gjør instrumentet lett å bruke, og resultatet synes uten problemer også i svakt lys. Dessuten gir D-tect et høyt og tydelig lydsignal ved maksimal respons (på midten av emnet). Dette kan også slås av, hvis det sjenerer.

Særdeles brukervennlig multidetektor

En spesiell kvalitet ved instrumentet, er at betjeningen er veldig enkel. Det finnes en av- og påbryter og tre knapper til valg av funksjon. Oppstartsinnstillingen er alltid universalfunksjonen, som i virkeligheten dekker alle funksjoner. Men de kan altså spesialiseres ytterligere ved de to øvrige funksjonsknappene. Det lyktes oss dog ikke å fremprovosere tydeligere deteksjonssignaler ved å velge disse. Kort sagt, i nesten alle tilfeller ser det ut til å kunne fungere godt med bare med “slå på og søk”. Enklere blir det ikke.

Selve søkingen gjøres ved å bevege instrumentet sideveis, mens det har kontakt med flaten. Når et skjult emne kommer inn i søkefeltet, blir det et utslag på displayet, som tydelig viser når instrumentet står midt over det avslørte objektet.

Finner du en skjult strømførende ledning, gir instrumentet et spesielt lydsignal, og et tydelig symbol for strøm vises på skjermen. Vi har sett Bosch D-tect til cirka 2000 kroner.

Din bestilling
Bestilling
Opprett Profil
Du er i ferd med å kjøpe tilgang til:
Anmeldelse: D-tect 120 finner alt!
Total pris: null kroner
Mer for mindre?
Få over 1000 byggeveiledninger og full digital tilgang for kun 29 kroner
    • Tilgang til over 1000 digitale byggeveiledninger
    • Du kan si opp abonnementet når som helst.
    • Etter tilbudet fortsetter du i løpende abonnement til kr 79 pr. måned
Kun kr 29 første måned
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbake
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake