PLR 50 C byr på mange avanserte målefunksjoner. Prisen er cirka 1500 kroner.

PLR 50 C byr på mange avanserte målefunksjoner. Prisen er cirka 1500 kroner.

Carporten min er 2,173 meter høy. Fra gulvet til taket i stuen er det 2,652 meter og jeg er nøyaktig 2,578 meter fra TV-en når jeg sitter i sofaen.

Alt dette vet jeg, fordi jeg ikke har klart å legge fra meg det nye leketøyet mitt: en avansert laseravstandsmåler. Jeg måler alt som kan måles. Det er ikke bare enkelt, men også morsomt å la den indre oppmåleren i meg gå berserk.

Laseravstandsmåler inkludert praktisk app

Den nye avstandsmåleren min er ikke bare et nøyaktig måleapparat. Den forvandles også til et viktig hjelperedskap før et nytt byggeeller innredningsprosjekt. Det skjer via en egen app på telefonen.

LES OGSÅ: Test av avstandsmålere

Det er ganske enkelt: Ta et bilde av rommet du vil måle opp. Trykk deretter på en vegg på bildet, og mål opp veggen med avstandsmåleren: pling! Så ligger målene på bildet på telefonen, og du kan trygt sette av gårde til både byggvarehuset og møbelbutikken med alle de nøyaktige målene i lommen.

Måleren er utstyrt med en god, pedagogisk hjelpefunksjon. Den trykte manualen er til gjengjeld forvirrende, ganske dårlig oversatt og ikke til særlig stor hjelp.

Last ned hele artikkelen og få en nærmere beskrivelse av laseravstandsmåleren fra Bosch.