Sjekk gulvvarmen med et infrarødt termometer

Sjekk gulvvarmen med et infrarødt termometer

Med det infrarøde termometeret kan du ta temperaturen på alle overflatene. Du trenger kun å peke laserstrålen mot gjenstanden du vil måle temperaturen på, og du vil med det samme få se den nøyaktige temperaturen på skjermen.

Akkurat nå får du et infrarødt termometer sammen med 2 nummer av Gjør Det Selv for kun 99 kroner. Du sparer 563 kroner i forhold til normalprisen:

Et infrarødt termometer løser mange oppgaver

Den er utrolig smart når du skal måle temperaturen på varme steder som f.eks en grillrist, eller hvis du skal måle temperaturen på det dyre diamantboret til søylebormaskinen for å unngå overoppheting, eller om du bare skal måle temperaturen et sted du ikke kan komme til. Et IR termometer kan måle temperaturen alle steder og på alle typer overflater.

Sjekk gulvvarmen med et infrarødt termometer

Et infrarødt termometer kan brukes til å se nøyaktig hvor slanger eller kabler til gulvvarmen ligger på badet eller i stuen. Du kan også se om gulvvarmen virker som den skal, ved å måle temperaturen på overflaten på gulvet flere forskellige steder.

Spar penger på strømregningen med et infrarødt termometer

Det infrarøde termometeret er spesielt smart om du vil sjekke temperaturen på boligen din. Med et infrarødt termometer i hånden, kan du raskt og enkelt finne ut av om det er varmeutslipp fra boligen din, eller om det er kuldebroer i isoleringen din. Med andre ord kan du spare penger ved å sjekke boligen din med et infrarødt termometer.

  • Finn kuldebroer
  • Avslør dårlig isolering
  • Sjekk gulvvarmen
  • Få bedre inneklima
  • Mål på alle overflater
  • Fra -50 – +500 grader


For kun 99 kroner!

Du får et infrarødt termometer og 2 nummer av Gjør Det Selv for kun 99 kroner.