Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Fabelaktig multikutter fra Fein

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Feins nye 12 volts multikutter er av høy kvalitet, med stabilt bladfeste og lynraskt bladskifte. Vi savnet kun litt mer sklisikring på håndgrepet.

12 V - 2,5 Ah
Omdr./minutt: 11 - 18.000
Utslag h/v: 1,6
Vekt: 1,5 kg

Det første vi satte Feins nye multikutter til, var å lage hull i en 28 mm tykk plate, og den skar uanstrengt en rekke hull på 10 x 10 cm. Til tross for at maskinen sager ved hjelp av vibrasjoner, har Fein med deres antivibrasjonskontroll løst problemet med vibrering som forplanter seg opp i hender og armer. Vi merket knapt at vi brukte maskinen.

Fein forvalter arven flott

Det var Fein som i sin tid oppfant multikutteren, der en liten sag beveger seg noen få grader fra side til side i høy hastighet – såkalt oscillering. Den arven forvalter de godt: På den viste modellen er hastigheten helt oppe i 11.000-18.000 bevegelser i minuttet. De ganske små bevegelsene er utrolig effektive, og med riktig verktøy montert, kan maskinen sage, skrape og slipe.

LES OGSÅ: Bli ekspert på multikutteren på 5 minutter

Vi savner litt mer sklisikring

Motorhuset er også grepet på maskinen. Det er mulig å få godt tak rundt den, og maskinen er ikke særlig tung, men det sklisikre gummibelegget på grepet kunne Fein ha spandert mer av.

Start-/stoppknappen, som skyves, er godt plassert. Det gjør betjeningen enkel. Hastigheten reguleres lett på et lite dreiehjul.

Stor ros til batteriet, som har indikasjon for ladetilstand i fire trinn. Det skiftes enkelt, og det sitter urokkelig fast. Bladskiftet “Quick In” er helt perfekt, og krever ikke verktøy. Det har aldri vært enklere.

LES OGSÅ: Test av multikuttere

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake