Design i høy klasse

Det er noe ved utformingen av Worx' nye multikutter.

Du merker det med en gang du tar Worx' nye Sonicrafter i hendene. Her er det rett og slett tenkt mye på detaljene. Fra første ferd får du inntrykk av kvalitet. Ikke bare med en flott finish på alle komponentene, men også med en solid tyngde, som forteller mer om metall enn plastikk. Dette er en kvalitetsopplevelse vi typisk ser på de beste tyske, japanske og amerikanske maskinene. Men Worx er italiensk, og produksjonen foregår, som hos mange av de andre produsentene, i Kina.

Gjennomgående kvalitet

Kvalitetsfornemmelsen ble heldigvis også bekreftet da vi startet å bruke maskinen. Den gjør det du forventer, og batteriet gir fra seg en masse energi, mens hastigheten er enkel å justere helt perfekt med den trinnløse reguleringen.

LES OGSÅ: Test av multikuttere

Multikutter med finesser

Design er mye mer enn finish og pene farger. Det er også teknikk, ergonomi og brukervennlighet. Når det gjelder det siste, har Worx gjort en liten genistrek: Festepunktet til de utskiftbare bladene er nemlig åpent bak. Derfor kan de enkelt skyves inn i verktøyholderen, som åpnes og lukkes med en innebygget nøkkel foran og øverst på kroppen. Det er et raskt og effektivt system, og du slipper å sjonglere løse skiver, maskinbolter eller unbrakonøkler.

En annen finesse er det innebygde arbeidslyset på hver side av hodet. Det er glimrende.

LES OGSÅ: Bli ekspert på multikutteren på 5 minutter

Worx´multikutter har ett minus

Det må likevel også nevnes at maskinen utvikler en del varme når den brukes over lengre tid. Det kan være litt ubehagelig, men på den annen side brukes en multikutter jo typisk også bare i korte perioder om gangen – ikke i timesvis.

Prisen på Worx Sonicrafter er cirka 1500 kroner.

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Multikutter