Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Design i høy klasse

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Det er noe ved utformingen av Worx' nye multikutter.

Du merker det med en gang du tar Worx' nye Sonicrafter i hendene. Her er det rett og slett tenkt mye på detaljene. Fra første ferd får du inntrykk av kvalitet. Ikke bare med en flott finish på alle komponentene, men også med en solid tyngde, som forteller mer om metall enn plastikk. Dette er en kvalitetsopplevelse vi typisk ser på de beste tyske, japanske og amerikanske maskinene. Men Worx er italiensk, og produksjonen foregår, som hos mange av de andre produsentene, i Kina.

Gjennomgående kvalitet

Kvalitetsfornemmelsen ble heldigvis også bekreftet da vi startet å bruke maskinen. Den gjør det du forventer, og batteriet gir fra seg en masse energi, mens hastigheten er enkel å justere helt perfekt med den trinnløse reguleringen.

LES OGSÅ: Test av multikuttere

Multikutter med finesser

Design er mye mer enn finish og pene farger. Det er også teknikk, ergonomi og brukervennlighet. Når det gjelder det siste, har Worx gjort en liten genistrek: Festepunktet til de utskiftbare bladene er nemlig åpent bak. Derfor kan de enkelt skyves inn i verktøyholderen, som åpnes og lukkes med en innebygget nøkkel foran og øverst på kroppen. Det er et raskt og effektivt system, og du slipper å sjonglere løse skiver, maskinbolter eller unbrakonøkler.

En annen finesse er det innebygde arbeidslyset på hver side av hodet. Det er glimrende.

LES OGSÅ: Bli ekspert på multikutteren på 5 minutter

Worx´multikutter har ett minus

Det må likevel også nevnes at maskinen utvikler en del varme når den brukes over lengre tid. Det kan være litt ubehagelig, men på den annen side brukes en multikutter jo typisk også bare i korte perioder om gangen – ikke i timesvis.

Prisen på Worx Sonicrafter er cirka 1500 kroner.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake