De fleste er nok enige i at det er kjekt å ha orden på verktøyet. Både når du er i verkstedet, og når du er på farten. Det gjør arbeidet en tanke morsommere, og det blir lettere når du har kontroll på utstyret. Hvis det samtidig er effektivt beskyttet mot vær, vind, støt og slag, blir det ikke særlig mye bedre.

Tidligere var det tunge kasser i tre som ga verktøyet beskyttelse. I dag har vi i stedet blitt vant med de lette systemene i slagfast plast. Plasten har virkelig revolusjonert måten vi oppbevarer og transporterer verktøyet på. Likevel har det ikke fått verktøyprodusentene til å hvile på laurbærene. Tvert i mot.

LES OGSÅ: Se de forskjellige typene verktøykasser

Nye konsept og systemer kommer til hele tiden. Mens noen har søkelyset rettet mot at det skal være så enkelt som mulig å beskytte og transportere verktøyet, jobber andre med at transportkassene skal kunne mer enn bare å passe på verktøyet, eller å frakte det trygt fra A til B.

Her har vi samlet noen eksempler på oppfinnsomheten. Selv når det gjelder oppbevaring og transport, blir det tenkt på de små detaljene.