Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Sterk og trygg liten vinkelsliper

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Stanleys batteridrevne vinkelsliper er en liten maskin til 125 mm skiver. Fordi den er laget som en tohåndsmaskin, har du et godt grep om den.

Pistolgrepet og den fremre håndstøtten gir godt hold på maskinen.

Denne vinkelsliperen ser litt annerledes ut, fordi den ligner en stor maskin av den typen som bruker 230 mm skiver. Men det gjør den ikke, for den er laget for de små 125 mm skivene, som er litt lettere å komme til med der plassen er trang.

Maskinen er laget med et pistolgrep bakerst og et sidegrep foran, som de store maskinene. Du holder altså ikke rundt selve motorhuset, som på vanlige 125 mm vinkelslipere. Vi ble raskt vant til forandringen. Etterpå ble det en fryd å bruke maskinen.

LES OGSÅ: Bli ekspert på vinkelslipere på 5 minutter

Støysvak vinkelsliper

Oppstarten er ganske myk, maskinen prøver ikke å vri seg ut av hendene dine. I tillegg er den behagelig støysvak, sammenlignet med ledningsmaskiner. Den er litt svakere enn ledningsmodeller, men vi fikk kappet mange stålstenger på én opplading av batteriet. Vekten er litt høyere enn på 230 volts maskiner, men du slipper ledningen.

LES OGSÅ: Test av vinkelslipere

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake