Har du ei hytte, eller noen venner som trenger en håndsrekning, må du som regel ha med deg verktøy selv. Derfor skal du også ha noe å transportere det i.

En verktøykasse er imidlertid mye forskjellig. Det kan være en liten kasse med skruer, bor og skrubits, og det kan være en stor dobbeltkasse med hjul, der du kan ha en skrumaskin i bunnen, og masser av hammere, stemjern og skrueesker. Vi har testet et knippe forskjellige muligheter for deg, både noen helt billige og noen litt dyrere. Noen av plastikk og noen av stoff.

LES OGSÅ: Derfor bør du ha en verktøyveske

Når du har lest testen vår, vil du være litt bedre forberedt til en tur i byggvarehuset, eller til et søk på internett, på jakt etter nettopp den verktøykassen eller verktøytrallen som oppfyller behovet du har for verktøysoppbevaring.

Vi prøvde å stue en rekke av det vanligste verktøyet ned i de forskjellige kassene. Det vil si hammer, skrutrekker, vater (60 cm) og en masse annet, som er kjekt å ha med når du skal jobbe. De fleste kassene fikk plass til det meste. Vateret var det som skapte mest problemer.

Enkelte ga dårlig oversikt over innholdet. Men alt i alt synes vi de kassene vi viser her gjorde det godt. Særlig om vi tar prisen i betraktning. God fornøyelse med lesingen – og lykke til med innkjøpet.