Mål:

Mål:

45 x 53 x 12 cm Kapasitet: 1-15 skruebokser Materiale: Slagfast polypropylen Vekt: Opptil 15 kg www.essve.no

Alle vi som jevnlig bruker skruer, vet hvordan skrueesker av papp blir seende ut etter hvert. Vi vet også hvor vanskelige de er å stable, hvis de er blitt litt deformerte av fukt eller regn.

Den svenske skrueprodusenten Essve har utviklet en rekke slagfaste plastbokser i forskjellige størrelser, slik at de passer til skruene og skrubitsene deres.

Lette å stable

Da vi testet dem, fant vi ut at boksene er regntette (men ikke 100 % vanntette) og enkle å stable. Etikettene sitter på flere sider, slik at det var lett å se hvilke skruer de inneholdt, samt hvilket bor og hvilken bits de krevde. Boksene har samme høyde og bredde, men forskjellig lengde, så vi kunne pakke små og store esker som det passet oss i transportkofferten.

Smart "Lego-bunn"

Vi kronglet litt med å ta lokkene av skrueboksene før vi satte dem ned i kofferten. Lokkene skulle klikkes fast til koffertens bunn, som Lego-klosser, og oppå lokkene satte vi de tilhørende boksene. Det hindrer dem i å flytte seg sidelengs under transporten, også selv om kofferten ikke er fylt helt opp.

Skumgummi i koffertlokket sørger for at skruene holder seg i boksene, og hele sortimentet er klart til bruk når lokket åpnes.

Vi prøvde å fylle kofferten helt opp, så den veide nesten 15 kg, men det er ikke nødvendig. En av fordelene med systemet er nettopp at du kan ta med deg kun de skruene du trenger.

ESSVE ESSBOX SKRUESYSTEM MED KOFFERT

5 stars

Smart måte å kjøpe og oppbevare skruer på. Slagfaste bokser, med tydelig indikasjon på innhold, som kan transporteres i en spesialkoffert. Kofferten kan kjøpes separat, men følger ofte med ved kjøp av mange bokser med skruer.

Pris: Cirka 1500 kroner, med 12 esker skruer, ett bitssett, bitsholder og transportkoffert.

+

Gir oversikt. Slagfast.

÷

Passer kun til Essves bokser.